MENIU

Idilă ŞOC în show-biz-ul din România

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, a cântat într-o formaţie cu Adrian Enache, iar lucrurile au avansat rapid între cei doi, pânăp la o idilă!

Mariana Moculescu (46 de ani) şi Adrian Enache (46 de ani) s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzică şi au cântat împreună în formaţia "Phoebus".

Cristi Marin (34 de ani), fostul iubit al Marianei Moculescu, a făcut dezvăluiri ameţitoare din trecutul amoros al celei care i-a fost parteneră.

"Mariana Moculescu, la 18 ani, a fost dezvirginată de Adrian Enache. Au avut o relaţie în Galaţi prin 1985. Au cântat într-o formatie de rock din Galaţi, «Phoebus». Adrian Enache i-a dăruit la majorat un microfon cu fir pe care ea îl are şi acum într-un sertar bine pus. Pe vremea, când formam un cuplu, mi-a povestit toate aceste lucruri. Îmi spunea tot ceea ce făcea, pentru că o excita sa-mi dea detalii despre viaţa ei sexuală", a declarat Cristi Marin pentru Click.

Mariana Moculescu, care se află de câteva luni în Austria unde îşi câştigă existenţa din videochat, a recunoscut că ea şi Adrian Enache au fost iubiţi şi au urcat împreună pe aceeaşi scenă.

"Am cântat cu Adrian Enache acum 28-29 de ani, la formaţia «Phoebus», nume pe care eu l-am dat şi care vine de la zeul zilei, al luminii, zeul Apollo. A fost şi o idilă între noi, dar nu vreau să comentez mai mult. Doar că a început frumos şi s-a terminat urât", a spus Mariana Moculescu.