MENIU

"ASISTENTELE să NU ÎNGHITĂ niciodată pentru că RĂMÂN ÎNSĂRCINATE"! Uite cine spune asta de Loredana

Loredana Chivu a fost luată “la mișto” de un cunoscut actor român. Acesta a realizat un video în care a râs de asistenta TV, el și o țară întreagă, pentru că totul a fost difuzat în direct la televizor. E extrem de pervers ceea ce i-a spus.

"Bună, sunt Loredana Chivu şi vreau să vă transmit mesajul meu pe 2015: secretul buzelor mele mari este următorul - să ştiţi că, de fapt, eu mi-am micşorat capul. Vreau saă transmit asistentelor, colegelor mele, să nu înghită niciodată pentru că rămân însărcinate. Pentru ce post, să moară Franţa, ce talentată sunt, pentru ce filmez, ca nici eu nu mai ştiu. Nu mi se pare normal să apari la tv ca un exemplu. Ce faci tu e important pentru tine, dar nu e pentru restul fetelor. Eu nu te jignesc. Faptul că îţi pui piercinguri în cavităţi, nu e o muncă, nu trebuie să apari aşa la tv. Singurul lucru care îmi place mie la Loredana Chivu este... maşina!", au fost o parte din glumele lui Andrei Duban la wowbiz, care a precizat că totul este un pamflet.

 

Reacția Loredanei Chivu a fost EXPLOZIVĂ și în aceeași termeni!

"De ce simti nevoia să faci asta? Mie nu mi se pare de râs. De ce trebuie să facem glume proaste şi urâte, de ce jignim? E urât că ai învăţat aşa. Eu am spus că am dansat în multe ţări, nu că le-am văzut pe toate. Am câştigat bine din dans. Nu înţeleg de ce îmi ţii mie contabilitatea. Îmi pare rău, iau salariu la sfârşitul lunii, nu pe oră. Nu ai fost tu la fundul meu să vezi ce fac sau nu. De când a fi dansatoare e o meserie urâtă? De ce mă jigneşti? Se presupune că eşti un domn, nu înţeleg de ce trebuie să îţi dau ţie explicaţii legat de dorinţele mele. Pe tine, la facultate, te învaţă să înjuri femeile, să le jigneşti? Daca tu numeşti ironie fină povestea cu înghiţitul... Degeaba îţi ceri scuze, nu are rost. Un reality show nu e o muncă?", a fost replica Loredanei.

Mai multe articole despre:
Loredana Chivu andrei duban