MENIU

O fetiţă de numai trei luni a intrat în comă la doar o săptămână după botez. Părinţii cer ajutor

O fetiţă de trei luni şi trei săptămâni din Cluj a intrat în comă la o săptămână după botez. 

Bebeluşul suferă de o infecţie gravă la nivelul creierului şi are nevoie urgentă de sânge.

Părinţii au cerut ajutorul cunoscuţilor prin intermediul unei reţele de socializare şi se roagă de aceştia să o ajute pe micuţă să revină la viaţă. Doritorii pot dona sânge la centrul regional de transfuzii sanguine din Cluj Napoca.

"Dragi prieteni virtuali sau nu, ne aflăm într-un impas al vieții în care suntem nevoiți să vă cerem ajutorul. Mai exact, Crina, gălușca noastră iubită de 3 luni și 3 săptămâni are nevoie de ajutorul nostru și al vostru. Acum o săptămână sărbătoream crestinarea ei și astăzi se află în comă datorită unui virus care i-a provocat o infecție mare la nivelul creierului.

Pentru aceeia dintre voi care vreți să ne ajutați, vă rugăm să vă prezentati la Centrul regional de transfuzii sanguine din Cluj Napoca, str Nicolae Bălcescu nr 18, de luni până vineri între orele 8-13 să donați sânge pentru Crina, nu contează grupa sanguină, contează doar să fiți clinic sănătoși. De asemenea, trebuie să precizati că donați pentru Bocoș Crina Octavia internată la ATI Medical. Vă mulțumim din suflet anticipat pentru gestul vostru care sperăm să o ajute pe Crina.

Vă rugăm să aveți milă de sufletul nostru și să nu ne bombardati cu mesaje și întrebări pentru că nu avem dispoziția necesară să le facem fată, singurul ajutor de care avem nevoie este să primim acest sânge de care are nevoie Crina și cel mai important, să vă rugați pentru ea, să o aducem acasă sănătoasă.

Mulțumim din suflet!", a scris mama fetiţei pe Facebook.

Mai multe articole despre:
infecţie sânge copil bolnav transfuzii de sânge