MENIU

Tatăl bolnav incurabil știe că fiica sa ar putea muri și ea. I-a lăsat o scrisoare emoționantă

Scrisoare emoționantă lăsată de un tată bolnav incurabil pentru fiica sa

Tom Attwater este pe moarte din cauza unei tumori la creier, dar lui nu îi pasă de boala de care suferă. În schimb, el încearcă să o scape pe fiica sa de boala de care micuța suferă la rândul ei.

Britanicul a jurat că va strânge cei 820.000 de dolari necesari pentru tratamentul împotriva cancerului de care ea are nevoie, chiar dacă el nu va fi prin preajmă pentru a o vedea crescând. Deși Kelli are 5 ani, ea a învins deja boala de 2 ori. Este foarte probabil că va recidiva și că va avea nevoie de un tratament în Statele Unite, așa că tatăl ei este hotărât să îi lase o moștenire și această scrisoare emoționantă. O poți citi mai jos:

“Dragă Kelli,

Îmi pare rău că nu voi putea să te văd crescând așa cum mi-aș fi dorit. Te rog nu da vina pe oameni sau pe lume pentru asta. O mare parte din viață este alcătuită din noroc, iar al meu e pe terminate.

Aș vrea să știu ce cuvinte să îți scriu să te fac să te simti mai bine. Mi-aș dori să nu fi avut cancer și ca tu să nu mă fi văzut de multe ori chinuit de durere. Îmi doresc ca atât de multe lucruri să fi fost altfel.

Majoritatea taților și fiicelor au zeci de ani în care să stea de vorbă la masă, în timp ce își încălzesc mâinile cu o cană caldă de cafea, iar tatăl să dea sfaturi în timp ce fiica își dă ochii peste cap. Nu avem timpul necesar. Nu voi putea să te duc la școală în prima zi, să vin să te iau cu mașina după prima întâlnire, să te țin în brațe când vei simți că ți se rupe inima, sau să îți fac galerie când vei absolvi.

Dar cât încă sunt cu tine, aș vrea să îți dau cât mai multe sfaturi de viață dintr-o dată. Sper ca asta să îți aducă puțină liniște și mai sper că nu va recidiva cancerul, ca să ai parte de o viață lungă, împlinită și fericită.

Școala: Toți îți vor spune că este important să muncești din greu la școală. Sper că îți vei da mereu toată silința. Am fost bun la școală, dar crezi că m-a ajutat foarte mult în viață? Nu prea. ESTE important să muncești din greu la școală, dar înceacă să te și distrezi.

Băieți: Pe moment, nu prea îți dai seama care sunt băieți și care sunt fete și crezi că toți copiii îți sunt prieteni. Acest lucrur este unul tipic pentru caracterul tău dulce, dar Kel, acest lucru se va schimba cu vârsta. Peste câțiva ani, este posibil că îi vei considera niște colegi enervanți și mirositori dar, cel mai probabil în școala generală, vei realiza că pot fi chiar drăguți.

Când vei fi mai mare (sper că MULT mai mare) vei avea iubiți, iar eu nu voi fi acolo să îi întreb răspicat ce intenții au, așa că iată niște sfaturi de la tatăl tău. Este foarte greu să descrii cum este să iubești. Poate că o să îți mai amintești cum eu și mama ta râdeam îmbrățișati pe canapea și după ce vor dispărea toate inimioarele și floricelele, așa va arăta dragostea adevărată. Să te distrezi căutând-o!

Citește restul scrisorii pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
scrisoare tată fiică emotionanta