MENIU

Cum ai grijă de sănătatea ta în Anul Caprei de lemn

Cum ai grijă de sănătatea ta în Anul Caprei de lemn

Cea mai importanta si cea mai lunga sarbatoare din China, Anul Nou Chinezesc, a inceput in data de 19 februarie 2015 si se termina pe 7 februarie 2016, fiind anul Caprei (Oii) de lemn.

Capra sau Oaia reprezinta o energie Yin, un simbol al armoniei si al linistii, care va trebui sa fie si starea de spirit fundamentala in acest an.

Daca vrei sa fii capabila de fapte mari si sa ai succes in noul an chinezesc, trebuie sa fii puternica atat din punct de vedere fizic, cat si emotional.

Specialistii te indeamna sa atragi prosperitatea si norocul cu 3 statuete recunoscute in cultura chinezeasca ca fiind adevarati "magneti" pentru energiile pozitive: broasca Chan Chu pentru noroc la bani, Moneda I-Ching pentru bogatie si Calul Tang pentru a fi protejata permanent, chiar si atunci cand nu esti acasa sau la birou.

Pentru a te bucura de protectie atat din exterior, cat si din interior si mai ales pentru a avea un start bun la inceput de an chinezesc din punct de vedere al sanatatii, specialistii iti recomanda acele suplimente alimentare naturale care stimuleaza imunitatea si cresc rezistenta organismului.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
sănătate ANUL Caprei de lemn