MENIU

A aflat că soţul ei are o amantă, apoi a pus la cale un plan diabolic. "Mi-am ieşit din minţi"

O femeie din Marea Britanie a pus la cale un plan inedit de răzbunare, după ce a aflat că soţul ei este infidel.

Laura Arnolds are 42 de ani şi până nu demult locuia împreună cu soţul ei, Craig, într-o casă din Nuneaton, Warwickshire.

Deşi mariajul lor părea să meargă bine până acum, femeia a făcut recent o descoperire şocantă. În "călătoria de afaceri" în care urma să plece, bărbatul plănuise să se întâlnească, de fapt, cu amanta lui.

Laura nu i-a spus partenerului ei că  a aflat totul, dar, în schimb, a pus la punct un plan de răzbunare neaşteptat. Când Craig a plecat la New York în interes de serviciu, englezoiaca a schimbat toate încuietorile locuinţei lor, ba mai mult, a scos casa la vânzare, scrie Daily Mail.

"Am putut să iau această decizie pentru că părinţii mei au contribuit cu bani la casa noastră, iar atunci când aveam probleme financiare, ei ne-au plătit ipoteca", a explicat femeia.

Imobilul a fost cumpărat la scurt timp, noii locatari fiind câţiva studenţi de la Universitatea din Warwick. Când s-a întors din călătorie, bărbatul a avut surpriza vieţii lui.

"Toate luminile erau aprinse, iar televizorul era pornit cu volumul dat foarte tare. M-am gândit că acest lucru nu-i stătea în fire Laurei. Nu aveam idee ce naiba se întâmplă", a povestit el. "La un moment dat, mi-am ieşit din minţi şi am început să bat isteric la uşă şi să strig 'Laura!', dar am fost întâmpinat de un tânăr", a adăugat el.

Studentul a fost şi cel care i-a explicat ce se petrecuse cât timp el fusese plecat în SUA.

Acum, cei doi soţi sunt în plin proces de divorţ.