MENIU

Ponta, în relație "foarte rea" cu Orban: Daciana Sârbu, motivul neînțelegerii

Victor Ponta

Președintele Pro România, Victor Ponta a dezvăluit, marți seară, că nu are o relație tocmai bună cu premierul desemnat, Ludovic Orban. Motivul ar fi o plângere depusă la ANI de Orban, împotriva sa și a soției sale, Daciana Sârbu.

Liderul Pro România a declarat, marți seară, că are o relație personală "foartea rea" cu premierul desemnat, Ludovic Orban. Victor Ponta a dezvăluit că motivul acestei relații este o plângere depusă la ANI, în 2014, de Ludovic Orban, pe atunci vicepreședinte PNL, împotriva sa și a soției sale, Daciana Sârbu.

"Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi... Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani",  a precizat Victor Ponta la Digi 24.

Mai mult, Victor Ponta l-a catalogat pe Ludovic Orban, un politician care face lucrurile vechi, într-un mod "urât, murdar".

"Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa... urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

În 2014, Ludovic Orban a depus o plângere la ANI, împotriva lui Victor Ponta și împotriva soției acestuia, Daciana Sârbu, pe motiv că cei doi nu ar fi declarat şapte case pe care le-ar deţine.