MENIU

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, este șoferul care a murit după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Bărbatul, condamnat după ce și-a abuzat sexual fiica

Ambasada Rusiei la Bucuresti / FOTO: Facebook - Tudor Bogdan Teodorescu

O persoană a murit după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei. Șoferul și-ar fi dat foc după accident.

UPDATE: Conform unor surse ar fi fost confirmată și identitatea bărbatului care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București: este vorba de Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. El a fost un personaj controversat, fusese în trecut acuzat că și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, în perioada în care aceasta avea 10 ani. Ieri ar fi fost CONDAMNAT pentru faptele sale. Urma să execute o pedeapsă cu închisoarea de peste 15 ani.

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei și a murit carbonizat după ce și-ar fi dat foc. Traficul a fost blocat pe artera pe care e situată instituția.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul generat după accident. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru șoferul care se afla în mașină. Din primele informații, în mașină se afla o singură persoană.

Se pare că șoferul ar fi făcut acest gest violent în mod intenționat.

Incidentul s-a produs în zori, în jurul orei 6.30 dimineața și, potrivit pozelor și filmelor de pe rețelele de socializare mașina pare a fi intrat frontal în gardul Ambasadei Rusiei de la București. Ulterior a luat foc.

DSU confirmă incidentul, dar nu confirmă dacă este un accident de circulație sau șoferul a intrat cu intenție în gardul ambasadei.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", informează Poliţia Capitalei.

Au fost aplicate restricţii rutiere pe Şoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment. 

Mai multe articole despre:
ambasada rusiei accident incendiu a murit