MENIU

Un nou scenariu EXPLOZIV în crima anului. Cine ar fi, de fapt, principalii suspecți în asasinarea omului de afaceri din Sibiu

Procurorii din Sibiu au restrâns cercul suspecților în asasinarea brutală a omului de afaceri Adrian Kreiner. Ancheta este în continuare in rem, adică fără definirea clară a făptașilor, dar există bănuiala că cei trei ar fi cetățeni români. Totodată, procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante privind mobilul crimei.

Imaginile video care înfăţişează trei persoane cu cagule sunt, de asemenea, luate în considerare în cadrul cercetărilor, potrivit Ora de Sibiu.

 

Primele imagini cu asasinii omului de afaceri din Sibiu. Detalii șocante - VIDEO

„A fost restrâns cercul suspecților, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce privește mobilul crimei. La acest moment, există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români”, a precizat prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

 

Procurorii au transmis, totodată, că percheziția de luni seara, dintr-un apartament din Șelimbăr nu a avut legătură cu cazul Kreiner. „Până în prezent, în cauză, nu a fost dispusă nicio percheziție domiciliară și nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor”, a adăugat sursa citată.  

Mai multe articole despre: