MENIU

Un cioban, primul care a ajuns la locul accidentului aviatic: Nu voi uita niciodată ce am văzut!

Un cioban, primul care a ajuns la locul accidentului aviatic: Nu voi uita niciodată ce am văzut!

Un cioban din Stejăriş, care a ajuns primul la locul accidentului aviatic, povesteşte că a auzit elicopterul în zbor, fără a-l putea vedea din cauza ceţii, după care a auzit o explozie şi s-a îndreptat spre acea zonă, reuşind să vorbească cu unul dintre răniţi, care l-a întrebat unde se află.

Beniamin Pădure, cioban din satul sibian Stejăriş, este primul care a ajuns la locul accidentului aviatic, el povestind că nu vrea să mai vadă niciodată în viaţa lui ceea ce a văzut acolo.

Ciobanul se afla cu oile pe unul din dealurile din apropierea localităţii şi spune că a auzit elicopterul în zbor, dar era ceaţă şi nu l-a văzut. La scurt timp, a auzit o explozie şi a văzut un fum negru.

"Era ceaţă de nu vedeai la zece metri în faţa ochilor. Am auzit zgomot ca de elicopter sau avion, dar nu-l puteam vedea. Când am auzit explozia, am fugit cu colegul meu spre locul de unde a venit zgomotul. Când am ajuns lângă elicopter, am început să strigăm dacă ne aude cineva. Ne-a răspuns un bărbat şi m-am dus lângă el, mi-a cerut apă, dar nu aveam la mine", a spus pentru corespondentul MEDIAFAX Beniamin Pădure.