MENIU

Răsturnare de situație: fetița de 6 ani căzută de la etajul 4 s-ar fi aruncat, de fapt, în gol. Motivul disperat al copilei

Răsturnare de situație: fetița de 6 ani căzută de la etajul 4 s-ar fi aruncat, de fapt, în gol / Foto: Arhivă

O fetiță de doar 6 ani, din Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului, după ce mama sa a fost amenințată de concubin.

O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Balș, județul Olt, după ce mama ei ar fi fost amenințată cu moartea de concubin.

Tatăl fetiței spune că micuța plângea mereu din cauza scandalurilor provocate de concubinul mamei. Acum, fetița se află în stare critică la Spitalul Județean din Craiova.

Mama fetiței este cea care le-a recunoscut polițiștilor că micuța s-a aruncat de la etaj, după ce a auzit-o cum se ceartă cu concubinul. Inițial, fetița a fost internată la spitalul din Balș, ulterior fiind transferată la Craiova.

Moarte învăluită în mister, la Galați. O femeie de 35 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc

„Fetița era în stare extrem de gravă. S-a intervenit chirurgical de urgență. Fetița are un prognostic rezervat”, a spus Cristina Geormănean, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență. 

„Am încercat de multe ori să-i spun ei să-mi dea fata mie. El s-ar fi dus peste fată și ar fi întrebat-o de ce nu doarme. Fata s-a speriat. Mama ei a venit după el și l-a scos afară. Între timp, el a spus: \"Imediat scap și vin și te omor\". Este un om violent. Știu că are multe dosare penale”, a spus tatăl fetei. 

Polițiștii din Olt au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.