MENIU

Protestarii de la Electrolux au blocat traficul! Liderul local Cartel Alfa, încătușat

Protestele pașnice din ultimele săptămâni ale muncitorilor de la Electrolux au luat astăzi o întorsătură drastică, sindicaliștii s-au încătușat și s-au întins pe șosea, blocând astfel traficul din zonă.

Liderul sătmărean al Cartel Alfa, Vasile Dârle, a spus că negocierile dintre conducerea companiei și sindicaliști au eșuat, iar muncitorii nu mai rezistă, considerând că cei din conducerea Electroluxului îşi bate joc de ei!

”Dacă e cazul, mă leg cu cătuşe de gâtul lor! Să-i bată Dumnezeu! N-am blestemat pe nimeni în viaţa mea! Nu sunt fiinţe umane, sunt extratereşti!”, a spus Vasile Dârle.
De asemenea, sindicaliștii și-au huiduit colegii care se află în fabrică: ”Rușine”, ”Sărim, sărim şi vă măcelărim! Şobolanilor!”, au strigat muncitorii.

Însoțiți de jandarmi, sindicaliștii au intrat în fabrică însă au fost informați de către directorul de Resurse Umane al fabricii că directorul nu este în incintă, astfel că protestul s-a încheiat pe ziua de azi. Muncitorii vor reveni în fața unității mâine dimineața la ora 9,00, urmând să se decidă în ce formă își vor continua protestul.

Detalii pe Realitatea de Satu Mare

Mai multe articole despre:
null