MENIU

O recunoşti? O româncă celebră, apariţie senzaţională pe plajă, la 47 de ani

Se apropie vertiginos de vârsta de 50 de ani, însă are un corp că la 20! Bruneta aceasta este o cunoscută vedetă de la noi şi care a reuşit să devină un star şi peste hotare.

La 47 de ani, Ramona Bădescu a pozat în costum de baie, iar apariţia ei nu a dezamăgit. Suplă, tonifiată, dar şi fără urme de vergeturi sau celulita, diva care i-a cucerit şi pe italieni le-a dezvăluit femeilor secretul frumuseţii sale.

"Lucrul cel mai important pe care îl fac şi care îmi place cel mai mult este să-l mănânc pe pâine. Pun într-o farfurie puţin ulei de măsline proaspăt pe care îl amestec cu sare şi piper şi înmoi pâinea în el. Este un deliciu! După scrub mă ung cu ulei de măsline pe tot corpul, chiar şi înainte de a intră în saună. Este foarte nutritiv, hrăneşte pielea foarte bine şi o catifeleaza. Uleiul de măsline îl folosesc şi pentru par şi îl aplic pe toată lungimea părului, înainte să mă spăl pe cap. E că o masca. Timp de 30 de minute, înainte de baie, îmi hrăneşte părul", a dezvăluit Ramona Bădescu pentru mamicamondena.ro, citat de wowbiz.ro.

Mai multe articole despre:
0 fotografie Ramona Bădescu