MENIU

Jocuri de putere: Cum schimbă COVID-19 piramida necesităților pentru români? Mutație dramatică în psihologia maselor  

Jocuri de putere: Cum schimbă COVID-19 piramida necesităților pentru români? Mutație dramatică în psihologia maselor

În această seară, la Jocuri de putere.

Întrebarea principală pe care o pun în această seară este: Cum schimbă COVID-19 piramida necesităților pentru români?

Dacă, la început, lumea civilizată privea detașat, chiar cu o oarecare repulsie condițiile precare de igienă și siguranță alimentară din piața de peste din Wuhan, locul de unde s-a presupus că a izbucnit epidemia, pe măsură ce virusul nevăzut începea să se strecoare din ce în ce mai aproape de fiecare dintre noi, a început o mutație dramatică în psihologia maselor.

Spaima este un sentiment generalizat în această perioadă. Frica i-a făcut pe oameni să lichideze stocurile de măști chirurgicale, să dea iama în magazine, și tot frica i-a făcut să ia decizia de a lucra de acasă, de a face Homeschooling.

Atunci când avem de ales între mai multe alternative, ar trebui să ne întrebăm nu numai cum să facem ca să depășim amenințarea imediată, ci și în ce fel de lume vom locui după ce trece criza!

Și nu uita un lucru: Viața va distruge tot ce e de prisos până când rămâne doar ce este cu adevărat important!!!

Antrenorul geniilor, profesorul Florin Colceag, Mircea Coșea, Petrisor Peiu, Grigore Cartianu, Bogdan Comaroni, medici, economiști, autorități publice, vedete, influenceri vor fi alături de Dvs. pentru o nouă ediție maraton!

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu jocuri de putere