MENIU

eMAG a dat drumul promotiilor de Paste! Reduceri de 75% la mai multe produse

eMAG a pregatit multe reduceri pentru Paste la foarte multe categorii de produse.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG – Promotia de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG a dat deja drumul promotiilor de Paste si reducerile nu sunt deloc dezamagitoare. Unele discounturi ajung chiar si la 70%. Noi va propunem o mica trecere in revista a principalelor categorii de produse ce ar putea sa va intereseze in mod deosebit in aceasta perioada.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Cadouri de paste

Cei de la eMAG ne recomanda cateva idei de cadouri de Paste special, cum ar fi parfumurie sau apa de toaleta, pachete si cosuri special cadou, dulciuri din belsug sub forma de oua si iepurasi, dar si imbracaminte si incaltaminte pentru femei sau setudi cadou de ingrijire si machiaj. Preturile promotionale pentru categoria de cadouri de Paste de la eMAG pot fi gasite AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – Telefoane, Tablete si gadgeturi

Foarte mari reduceri de pret au si telefoanele mobile, in special cele de la Apple si Samsung, dar si laptopurile de la Lenovo sau telefoanele Allview si tabletele aceluias producator din Romania. In plus, gasiti mai multe accesorii disponibile si smartwatch-uri cu reduceri chiar si de 75% din pret. Ofertele sunt disponibile AICI.

eMAG – Laptopuri, IT

O categorie speciala de reduceri este dedicate laptopurilor si desktopurilor. Aveti disponibile discounturi de 75% pentru accesorii, componente, periferice. Lista completa poate fi gasita AICI.

eMAG – TV, FOTO, ELECTRONICE

Televizoarele au reduceri in medie de 30%, cele mai avantajoase discounturi sunt disponibile pentru televizoarele 4K ULTRA HD. In plus, televizoarele pot fi achizitionate si in 24 de rate fara dobanda. In plus, aveti disponibile reduceri si pentru videoproiectoare, ebookuri si playere sau aparate foto. Preturile pot fi gasite AICI.

eMAG – Electrocasnice

Frigiderele, masinile de spalat rufe dar si uscatoare sau plite incoporabile, toate au super reduceri inainte de Paste si in perioada sarbatorilor din partea eMAG. Consultati oferta completa AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag