MENIU

Diana Șoșoacă poate candida la Senat. Tribunalul București a validat candidatura europarlamentarei SOS

Anterior, CCR și BEC i-au respins candidatura la președinție

Diana Șoșoacă poate candida pentru alegerile parlamentare, însă decizia Tribunalul București nu este definitivă. Instanța a respins, marți, contestația depusă de Amalia Bellantoni, care cerea respingerea candidaturii Dianei Iovanovici Șoșoacă la Senat. 

„Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit minutei instanței.

Tip solutie: Respinge cererea

Solutia pe scurt: Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Vezi DECIZIA.

Diana Șoșoacă și-a înregistrat joi candidatura pentru Parlamentul României, iar Biroul Electoral a admis să candideze la Senat.

Alegeri parlamentare. Diana Șoșoacă, admisă să candideze la Senat: „Le-am dat şah-mat”

Imagini cu Diana Șoșoacă din urmă cu 40 de ani: Eurodeputata este imposibil de recunoscut

Anteriro, candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale a fost respinsă de judecătorii Curții Constituționale.

 

Mai multe articole despre:
sososca candiatura senat tribunalul bucuresti