MENIU

E vedetă pe internet şi e considerat întruchiparea unui erou sexy

Un ofiţer naval din Norvegia a devenit vedetă pe internet, după ce fotografiile cu el au devenit virale. Bărbatul, supranumit "Vikingul", este considerat un Thor mult mai reuşit decât cel interpretat de actorul Chris Hemsworth.

Faceți cunoștință cu Lasse Matberg – un bărbat de 30 de ani, cu plete blonde și barbă, care se bucură de tot mai mulți admiratori în spațiul virtual (peste 150 de mii de fani pe Instagram). Și dacă unii îl compară cu un Viking, alții îl supranumesc „leul” (culoarea și mărimea părului său amintesc de coama unui leu).

Lasse activează în cadru Joint Warfare Centre (JWC) – organizație a NATO, din Norvegia. Grație antrenamentelor permanente și a modului de viață pe care a ales să-l trăiască, Lasse și-a sculptat o musculatură de invidiat, scrie ea.md.

Deși pare a fi brutal și agresiv, Lasse Matberg e bărbatul care se lasă sensibilizat de apusurile de Soare și de jocurile cu căței. Nu trădează în fotografii faptul că ar avea  o iubită, însă nici că s-a plictisi de viața pe care o duce. Are o armată întreagă de fane, iar numărul acestora crește în fiecare zi.

Mai multe articole despre:
ofiţer viking thor thor norvegian lasse matberg