MENIU

Controversata rochie roz. Cine a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid

Președintele României, alături de prima doamnă - Carmen Iohannis au fost invitați la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia în onoarea șefilor de Stat și de Guvern, la Palatul Regal din Madrid. După eveniment, rochia roz a soției președintelui român a fost comentată în spațiul public.

Carmen Iohannis a purtat o rochie de culoare roz, cu mâneci cu aplicații de broderie, la care a asortat o pereche de sandale.

„Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie.

Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină.

Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”, au tranmsis reprezentanții designerului Eli Lăslean.

Carmen și Klaus Iohannis au fost întâmpinați, marți seara, de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia la Palatul Regal din Madrid.

Liderii celor 30 de state membre ale NATO s-au reunit pentru summitul istoric de la Madrid. La 25 ani de la precedentul summit din capitala Spaniei, Alianța Nord-Atlantică și-a adoptat următorul Concept Strategic. Un document care va are o greutate net superioară și care aduce măsuri suplimentare pentru descurajarea Rusiei și definește prioritățile pentru următorul deceniu.

Mai multe articole despre:
carmen iohannis rochie dineu regal