MENIU

Ciolacu, alături de Ciolac la alegerile din 27 iunie: „Ne deplasăm în localitatea Voiteg, unde candidează un tiz de-al meu”

Ciolacu, alături de tizul său, Ciolac, la alegerile din 27 iunie, care candidează la primăria Voiteg, județul Timiș Foto: INQUAM

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că a venit în județul Timiș pentru a-și susține tizul la alegerile locale anticipate din 27 iunie. Președintele PSD se referă la Vasile Ciolac, care candidează din partea PSD la Primăria din localitatea Voiteg.

Marcel Ciolacu le-a mulțumit, vineri, lui Sorin Grindeanu și Alfred Simonis, „amândoi fiindu-mi prieteni apropiați” pentru invitația de a se deplasa împreună în localitatea Voiteg „unde candidează un tiz de-al meu, domnul Ciolac”, într-o conferință de presă la Timișoara, la sediul PSD. 

„Sper ca pe 27 iunie să câștige PSD cât mai multe administrații. De obicei noi găsim cei mai buni gospodari și oameni care să aibă capacitatea de a implementa proiecte importante pentru comunitățile lor”, a mai declarat Ciolacu, adăugând că „mi-aș dori ca românii, indiferent unde se află (...) să încerce să mai facă experimente (cu alți candidați - n.red.)”.