MENIU

Horoscop special: Venus a intrat în Scorpion și schimbă din temelii viața amoroasă a trei zodii. Vor trăi momente de pasiune intense

Venus a intrat în Scorpion și schimbă din temelii viața amoroasă a trei zodii

Horoscopul acestui sezon ne aduce vești uimitoare, deoarece Venus a pătruns în misteriosul Scorpion, oferind un amplificator puternic pasiunii și atracției în viața amoroasă a unora dintre noi. Această tranzitie astrală promite transformări radicale, iar trei zodii se vor bucura de momente intense de iubire și conexiune profundă. Sub influența energetică a acestei planete, dorințele ascunse vor ieși la lumină, iar relațiile vor căpăta o intensitate nouă, lăsând în urmă stagnarea și deschizând drumul spre experiențe pline de fervoare și emoție. 

Mare eveniment pe plan astral chiar în toamna acestui an! Între 22 septembrie și 17 octombrie, Venus se regăsește în Scorpion, iar sentimentele nativilor se schimbă complet. Acest aspect astrologic are legătură cu felul în care unii nativi simt, gândesc și acționează în numele iubirii.

Reîntoarcerea lui Venus în Scorpion reprezintă o veste excelentă pentru trei dintre semnele zodiacale în viața cărora dragostea, relațiile și afacerile vor avea succes din plin. Tu te numeri printre norocoși?

Trăsăturile tranzitului lui Venus în Scorpion

Venus este planeta iubirii și a frumuseții, cât și a parteneriatelor și a finanțelor, în vreme ce Scorpionul este zodia tenebrelor, misterului și pasiunii. Ce rezultă? Schimbări majore, nevoie de intimitate și legături amoroase profunde, comunicare mai eficientă în dragoste și sentimente mai intense.

Când Venus intră în Scorpion vorbim despre pasiuni secrete, sensibilitate, vibrații pozitive, relații parteneriale în care cei implicați vor atinge un nivel de înțelegere profundă. Va fi de asemenea o perioadă în care pot ieși la suprafață secrete, putem căuta adevărul absolut și putem merge până în profunzime pentru a-l afla.

Trei dintre nativi vor căuta plăceri interzise și vor fi ispitiți de fructul oprit cu toate simțurile lor. Venus în Scorpion aduce o accentuare a instinctelor primare, dar important este să nu cădem victime propriilor plăceri și poftelor carnale.

Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 septembrie. Astrele pansează rănile zodiilor care au suferit în dragoste. Două semne au șanse mari să își găsească jumătatea

Care sunt cele trei semne zodiacale profund afectate de intrarea lui Venus în Scorpion?

Taur

Pentru că guvernatorul zodiei tale este chiar Venus, iar tu, pe plan astrologic, ești poziționat în oglindă cu zodia Scorpion, vei simți impactul tranzitului mult mai profund decât alte zodii. Valorificând punctele forte și calitățile naturale ale Scorpionului - unele dintre ele, total opuse ție -, vei fi încurajat să-ți amintești de anumite caracteristici uitate sau îngropate adânc în sufletul tău.

Întrucât planeta ta guvernatoare va sălășlui în Scorpion o perioadă, pregătește-te să înfrunți mai multe provocări emoționale în viața ta relațională și matrimonială. Vei primi oportunități să experimentezi un nivel mai profund de intimitate, fiind provocat să rămâi deschis la toate relațiile care îți ies în cale prin acceptarea vulnerabilității, atât a ta, cât și a celorlalți.

Vei dori o iubire mai profundă, parcă din altă dimensiune, lucru care contravine dorinței tale de echilibru, naturalețe și stabilitate.

Ce ai fost într-o viață anterioară și care ce ai venit să faci în viața aceasta, în funcție de data nașterii 

Rac

Reprezentant al elementului apă, dragă Rac, ești sensibil la toate emoțiile și poți înțelege cu ușurință stările celorlalți. Relațiile amoroase sunt piatra de temelie a vieții tale, de aceea te străduiești să le folosești pentru a ajunge la stabilitate și siguranță.

Pe măsură ce Venus se mută în puternicul Scorpion, îți va debloca dorința de a te scălda în apele mai întunecate, pline de tenebre, ale iubirii. Următoarele săptămâni îți vor oferi oportunitatea de a experimenta intimitatea totală, pe care de obicei o eviți. Provocarea este să rămâi prezent și vulnerabil în relațiile tale.

Horoscop special: Sezonul Balanței va schimba totul în viața a trei zodii. Acestea vor trăi momente de cotitură și se vor redescoperi în fața destinului

Scorpion

Bineînțeles că tranzitul planetei Venus în zodia ta nu putea să te lase rece, spun astrologii. Ai reputația de a fi un iubit pasional. Practic, tu îți dorești relații transformatoare de la bun început, relații care să te pună pe jar, care să te motiveze și să te împlinească pe toate planurile.

Pe măsură ce găzduiești planeta Venus în semnul tău, pregătește-te pentru dorință profundă, intimitate și pasiune. Știm cu toții cât de loial ești atunci când ești implicat într-o relație, de aceea următoarele săptămâni reprezintă momentul perfect pentru a te concentra pe construirea unei legături transparente și emoționale.

Aceste calități fundamentale îți vor deschide calea spre relațiile profunde pe care le dorești. Nu uita că acest lucru reclamă responsabilitatea personală, deci nu ezita să te arăți vulnerabil și deschis cu celălalt.

O perioadă profund transformatoare, intrarea lui Venus în Scorpion ne îndeamnă pe toți să ne ascultăm sufletul și să fim mai atenți la semnalele transmise de instinctele primare. Vom dori să iubim intens, mai pasional ca niciodată.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 23-29 septembrie. Trei zodii dau lovitura. Astrele le vor ajuta cu idei pentru a face bani