MENIU

Doi dintre interlopii căutați după confuntarea sângeroasă din Pantelimon au fost prinși

Dintre cele 19 persoane implicate, 8 au fost reținute până în acest moment

Doi dintre cei trei agresori dați în consemn la frontieră după bătaia de la Pantelimon au fost găsiți de polițiști, potrivit Realitatea Plus Alte șase persoane se află în arest preventiv, iar 4 dintre scandalagii sunt păziți de oamenii legii pe patul de spital, acolo unde au ajuns după încăierare. Între timp, trupele speciale au organizat filtre în Capitală și în împreujurimi. Polițiștii opresc mașinile suspecte și îi verifică pe șoferi în speranța că îl vor găsi și pe celălalt făptaș, iar în același timp au loc noi audieri în acest caz. 

O a treia persoană implicată în bătaia generală de la Spitatul Sfântul Pantelimon este căutată în continuare, în cadrul acţiunii de depistare fiind legitimate peste 1.000 de persoane. De asemenea, s-au verificat peste 700 de maşini.

Zeci de polițiști și jandarmi au ieșit pe străzile din Capitală și din împreujurimi și au verificat fiecare mașină suspectă pentru a-i prinde pe cei implicați în scandal. Între timp, au fost făcute mai multe percheziții și audieri.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi jandarmii au legitimat peste 1.000 de persoane, au controlat peste 700 de autovehicule şi au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, forţele implicate au constatat o infracţiune de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive, una de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, una de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere, o faptă de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi una de conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.
 
Cearta care a dus la confruntările sîngeroase de duminică, dintre cele două familii, a început, de fapt, cu câteva zile înainte. Pe 16 septembrie, un bărbat a reclamat la Poliție că a fost agresat de trei bărbați, care au coborât dintr-un vehicul. Autoritățile au deschis o anchetă și au verificat camerele de supraveghere, pentru a-i identifica. Câteva zile mai târziu, scandalul a degenerat. Zeci de persoane s-au luat la bătaie pe străzile orașului Pantelimon.
Mai multe articole despre:
bataie pantelimon suspecti prinsi scandal politie