MENIU

Chitarist, împușcat de mai multe ori, pe stradă, în timp ce își plimba câinele. Cine îi vrea răul artistului

Jake E. Lee, fostul chitarist al legendarului Ozzy Osbourne, a fost implicat într-un incident grav după ce a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele pe o stradă din Las Vegas.

Artistul, cunoscut pentru contribuția sa la albumul emblematic „Bark At The Moon” lansat în 1983, se află în stare conștientă și medicii anticipează o recuperare completă, conform relatărilor Sky News.

Artistul a scăpat „ca prin minune”

Managerul actual al formației Red Dragon Cartel, din care Lee face parte, Tim Heyne, a declarat că „prin noroc divin, organele vitale ale lui Jake nu au fost afectate”. De asemenea, acesta a adăugat că muzicianul este pe deplin conștient și are toate șansele să își revină în totalitate. Având în vedere că incidentul face obiectul unei anchete polițienești, purtătorul de cuvânt al lui Lee a subliniat că nu vor fi furnizate alte informații până la finalizarea investigațiilor.

Conform autorităților din Las Vegas, atacul armat a avut loc marți, în jurul orei 2:40 dimineața, într-o zonă situată la aproximativ 16 kilometri de celebrul bulevard Strip. Până în prezent, nu au fost efectuate arestări, iar ancheta continuă.

Jake E. Lee, în vârstă de 67 de ani, a avut o carieră notabilă în anii ’80, activând în diverse trupe din scena glam metal și colaborând cu Ozzy Osbourne începând cu anul 1982.