MENIU

Copiii omului de afaceri Adrian Marțian au fost dați în urmărire internațională - SURSE. Misterul dispariției se amplifică

Operațiunea se derulează cu tehnologie de ultimă oră

Copiii omului de afaceri Adrian Marțian au fost dați în urmărire internațională, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Realitatea Plus. Măsura are un rol preventiv, pentru a bloca o eventuală tentativă de scoatere din țară a copiilor.  

Sursele din cadrul anchetei au indicii că cei trei minori, care au fost dați dispăruți luni în județul Hunedoara, s-ar afla în țară iar măsura dispusă de autorități urmărește mai degrabă asigurarea îndeplinirii tuturor procedurilor necesare.

Anunțul vine în condițiile în care, tot miercuri, a apărut informația că Direcția pentru Protecția Copilului din Hunedoara avea un ordin pentru preluarea în plasament a copiilor, dar nu l-a putut pune în aplicare din cauza contestațiilor depuse de părinți în instanță.

În urma unor neînțelegeri din familie, minorii ar fi fost dați, încă din august, în plasament și ar fi trebuit să ajungă la Centrul de Primiri în Regim de Urgență Deva. Copiii au refuzat însă în mod constant, ceea ce duce la ipoteza că ar fi posibil ca ei să fi fugit de acasă, de fapt, ca să nu ajungă în plasament.

Copiii milionarului Adrian Marțian, dați în PLASAMENT încă din august din cauza neînțelegerilor din familie. Ipoteză șocantă în urma anunțului făcut de Protecția Copilului

Mai multe articole despre:
copii adrian martian urmarire internationala rapire