MENIU

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni, în Arad. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Poliția cere sprijinul populației VIDEO

Foto arhivă

O femeie de 31 de ani a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din Arad. Șoferul și-a continuat nestingherit drumul. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l aduce în fața justiției.

Accidentul a avut loc în 11 octombrie, dar maşina implicată şi-a continuat drumul. Poliţia face publice imagini şi cere sprijinul populaţiei pentru identificarea maşinii sau a conducătorului auto.

Potrivit imaginilor publicate, miercuri, de IPJ Arad, accidentul a avut loc în 11 octombrie, dimineaţa, pe o trecere pentru pietoni, în timp ce ploua.

”La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au fost informaţi de personalul Spitalului Judeţean Arad, despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, la secţia U.P.U., a fost internată o femeie de 31 de ani. Primele cercetări au relevat că, în jurul orei 7:20, în timp ce victima traversa Calea Victoriei pe trecerea de pietoni, a fost accidentată de un autoturism, care, în urma impactului, şi-a continuat deplasarea”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştiiu fac apel la populaţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

”Dacă aveţi informaţii care ar putea duce la identificarea autoturismului şi/sau conducătorul vehiculului, vă rugăm să vă adresaţi poliţiei rutiere, la telefon 0257207135”, a mai transmis sursa citată.

 

Mai multe articole despre:
femeie accidentata trecere pietoni arad