MENIU

Accident GRAV pe DN1 E, în urmă cu scurt timp. Traficul este OPRIT

Accident Brașov

Un accident extrem de grav a avut loc duminică dimineața în județul Brașov. Două auoturisme s-au ciocnit frontal, iar circulația pe DN1E Brașov – Poiana Brașov este momentan întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 10.

UPDATE 11.50 Echipajul de descarcerare a reuşit scoaterea unui copil din autoturismul avariat. Se pare că toate persoanele sunt conştiente.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația pe DN1E Brașov – Poiana Brașov este momentan întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 10. Evenimentul a avut loc în urmă cu puțin timp.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor în cazul unui accident care a avut loc pe drumul dintre Braşov şi Poiana Braşov, potrivit presei locale.
 
La locul accidentului, care a avut loc între un SUV şi un autoturism, intervin trei echipaje SMURD şi descarcerarea. Două victime sunt încarcerate, s-a reușit scoaterea unui copil dintr-una dintre mașini.
Sursa foto: NewsBV.ro
Mai multe articole despre:
accident