Articolele din categoria LIFESTYLE:

Gerard Depardieu a fost reținut în Paris.
Gerard Depardieu a fost reținut în Paris. Actorul este acuzat de agresiune sexuală asupra mai multor femei celebre
Gerard Depardieu, una dintre figurile emblematice ale cinematografiei franceze, se află în centrul atenției după ce a fost reținut de poliție în Paris în legătură cu acuzații de agresiune sexuală formulate împotriva sa de către două femei. Acest eveniment survine în contextul în care actorul este deja inculpat pentru violuri și agresiuni sexuale într-un alt dosar.
Vedetele din showbiz au dat startul la distracție de 1 mai. Unde vor petrece sărbătorile pascale | EXCLUSIV
Vedetele din showbiz au dat startul la distracție de 1 mai. Unde vor petrece sărbătorile pascale | EXCLUSIV
De 1 Mai vedetele din showbiz au dat startul la distracție! În exclusivitate pentru Realitatea Plus, cei mai îndrăgiți artiști ne-au declarat cum petrec în minivacanța din aceste zile. Doamnele muzicii populare românești, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci și Mioara Velicu vor urca pe scenă, iar apoi vor sărbători alături de familie. În timp ce, Laurette va petrece românește pe plaiurile din Maramureș! 
Destinația perfectă pentru o minivacanță de 1 Mai în România.
Destinația perfectă pentru o minivacanță de 1 Mai în România. Te face să te simți ca-n Munții Alpi
Cu minivacanța de 1 Mai în apropiere, mulți români caută destinații atrăgătoare pentru a se relaxa și a se bucura de natură. În timp ce multe persoane aleg litoralul pentru a sărbători, există și locuri incredibile în zonele montane ale țării care merită să fie explorate. Printre acestea se numără și Cheile Grădiștei din Fundata, un colț de rai care te va face să te simți ca în munții Alpi, fără a fi nevoie să călătorești departe.
Horoscop pentru 29 aprilie - 05 mai 2024. Zodiile care sunt mângâiate de Dumnezeu în Săptămâna Mare
Horoscop pentru 29 aprilie - 05 mai 2024. Zodiile care sunt mângâiate de Dumnezeu în Săptămâna Mare
Odată cu intrarea în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, energia cosmică se schimbă și influențele astrale se manifestă în moduri diferite pentru fiecare zodie. În această săptămână plină de semnificație și spiritualitate, unele zodii sunt binecuvântate cu mângâieri divine, pregătindu-se pentru sărbătoarea Învierii Domnului. Iată ce ne rezervă astrele pentru perioada 29 aprilie - 05 mai 2024:
Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri în Lunea Mare
Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri: De ce nu se consumă oțet în Lunea Mare
Pe 29 aprilie 2024, creștinii ortodocși intră în ultima săptămână a Postului Paștelui, cunoscută sub numele de Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Această perioadă este considerată cea mai importantă din calendarul creștin, iar fiecare zi este marcată de tradiții și obiceiuri specifice, cu un accent deosebit pe introspecție și pregătire spirituală intensă.
Porumbeii vopsiti pentru a dezvălui sexul copilului nenăscut, noua modă care stârnește revoltă. Unde se ascunde pericolul
Porumbeii vopsiti pentru a dezvălui sexul copilului nenăscut, noua modă care stârnește revoltă. Unde se ascunde pericolul
Un nou trend a luat amploare în Marea Britanie și a stârnit un val critici. Viitorii părinți cer organizatorilor ca la petreceri să se folosească porumbei vopsiți în roz sau albastru pentru a dezvălui sexul copilului lor nenăscut. Imaginile au ajuns și la organizațiile pentru protecția animalelor, care spun că această metodă este un adevărat act de cruzime. Potrivit specialiștilor, toxinele din vopsea, care sunt inhalate sau înghițite de păsări, le și omoară în scurt timp. 
Alimente pe care NU trebuie să le consumi sub nicio formă pe stomacul gol! Îți pun în pericol sănătatea/ unsplash.com
Alimente pe care NU trebuie să le consumi sub nicio formă pe stomacul gol! Îți pun în pericol sănătatea
Stomacul gol este precum o pânză goală, pregătită să primească nutrienții și să-i transforme în energie pentru corpul nostru. Totuși, există unele alimente care ar putea provoca probleme digestive sau chiar sănătatea pe termen lung dacă sunt consumate pe stomacul gol. În acest ghid detaliat, vom explora aceste alimente și vom înțelege de ce ar trebui să le evităm atunci când stomacul nostru este gol.
„A fi într-o ureche” - expresia folosită de mulți români, dar înțeleasă de prea puțini. Ce înseamnă, de fapt/ unsplash.com
„A fi într-o ureche” - expresia folosită de mulți români, dar înțeleasă de prea puțini. Ce înseamnă, de fapt
Pe cât de frumoasă poate fi limba română, pe atât de bogată în expresii este. Unele dintre ele sunt cunoscute în toate regiunile, iar altele nu. Totuși, indiferent din ce zonă a țării ai fi, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată în viață expresia „a fi într-o ureche”. Cu toate acestea, deși mulți români o folosesc, puțini sunt cei care știu ce înseamnă cu adevărat. 
Femeie gravida, Foto/Profimedia
Femeile ar putea să iasă la pensie mai repede, în funcție de numărul copiilor pe care i-au născut
Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public de pensii. Iniţiativa legislativă prevede că femeile vor putea iesi la pensie mai devreme, în funcţie de numărul copiilor pe care i-au născut. Astfel, femeile care au realizat stagiul minim de cotizare contributiv şi care au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare astfel: pentru un copil - cu un an, pentru doi copii - cu un an şi şase luni, pentru trei copii - cu doi ani, pentru patru copii - cu doi ani şi şase luni, pentru cinci copii - cu trei ani, iar pentru şase copii sau mai mulţi - cu trei ani şi şase luni.
Peste
Ce să faci când îţi rămâne un os de peşte în gât
Dacă mănânci adesea peste, şansele sunt mari să ai neplăcerea de a ţi se înfige un os în gât. Recomandarea, în acest caz, este să mergi la medic, desigur. Cei mai mulţi oameni, însă, nu prea sunt dispuşi să facă o vizită la cabinet pentru ceva ce nu pare a fi o reală ameninţare. În cazul în care intri în această categorie, este bine să ai totuşi la îndemână câteva remedii pentru această problema, pentru că poate fi foarte dureros să aştepţi că osul să iasă singur.
Sarbatoarea de Florii
Câți români își sărbătoresc astăzi onomastica
Creştinii serbează Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, unde a fost întâmpinat de credincioşi care ţineau în mâini ramuri de măslin şi de finic. Sărbătoarea Floriilor este una dintre cele mai importante din an şi deschide perioada sărbătorilor de Paşte. Patriarhul Daniel va participa la Sfânta Liturghie în paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reşedinţa Patriarhală.