FOTBAL

Ionuț Negoiță / Foto: Inquam Photos
După ani de denigrare și chin, dreptatea a învins! S-a făcut LUMINĂ în dosarul privind insolvența Dinamo - Ionuț Negoiță a fost ACHITAT
După un calvar care a durat aproape 6 ani, instanța a făcut dreptate în dosarul privind insolvența clubului de fotbal Dinamo București. Curtea de Apel București l-a achitat, astăzi, pe Ionuț Negoiță, fostul patron, în dosarul în care era acuzat de complicitate la bancrută frauduloasă privind cazul intrării în insolvență a clubului. Dosarul avea 74 de volume.

SPORTGabriel Oprea, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu
Gabriel Oprea, președintele UNPR și UMPMV, prima reacție după ce a fost acuzat că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu: „Nu am nicio legătură. Naționala are nevoie de un spirit bun și de susținerea noastră”
Gabriel Oprea reacționează la acuzațiile că l-a impus antrenor pe Edi Iordănescu. Șeful fostei vicecampioane a României la fotbal, Marin Condescu, susține că fostul vicepremier s-a implicat în numirea lui Edi Iordănescu, noul selecționer al României, pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu-Jiu, potrivit realitateasportiva.net.

SPORT