MONDEN

Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera











Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme
Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut-o pe „Zână” să lase acest obicei
Andreea Marin, cunoscuta vedetă a televiziunii românești, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa fizică, reușind să slăbească 20 de kilograme în aproximativ un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize”, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit recent de ce a decis să renunțe la dieta strictă și cum reușește să își mențină noua siluetă.

MONDEN






Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Ioana Casetti, odată considerată cea mai frumoasă femeie din București, a ales să își lase amprenta într-un mod cu totul diferit față de glamourul scenei artistice. Fosta actriță, recunoscută pentru rolurile sale captivante și frumusețea sa în anii \"60, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unei cauze nobile: protecția animalelor fără stăpân.

MONDEN











Ștefan Bănică Jr și Radu Ștefan/ Foto: Captură Instagram
De ce s-a despărțit Ștefan Bănică Jr. de prima sa soție? Adevărul tulburător din spatele poveștii de iubire în urma căreia s-a născut Radu Ștefan
Ștefan Bănică Jr. este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Acesta s-a făcut remarcat prin prisma talentului muzical și actoricesc, dar și prin palmaresul său amoros. Asta deoarece artistul are la activ 3 mariaje, dar și o relație cu o femeie care nu este personalitate publică. Este vorba depre Camelia Constantinescu, mama primului său copil, Radu Ștefan, aflat și el de ceva vreme în lumina reflectoarelor.

MONDEN