POLITICĂ

Aeronava Romania









Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

ACTUAL








Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile
Cristian Popescu Piedone, legături dubioase cu statul paralel. Cum orchestrează Coldea alegerile - planul generalului negru. Fostul director al firmei de salubritate, propulsat la primărie
Mega-dosarul ROMPREST stă pe un butoi de pulbere! Mafia gunoaielor a fost încolțită într-o anchetă jurnalistică fără precedent! Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu a dezvăluit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, legăturile grupării Adimi-Dracea-Valache cu Generalul negru, Florian Coldea. Și lucrurile nu se opresc aici! În schemă a intrat și Cristian Popescu Piedone, edilul de la 5 care visează la Primăria Generală, cel care a fost, înainte să pună mâna pe primăria de sector, director la firma de salubritate care a fost antamată de Clotilde Armand să ridice deșeurile din Sectorul 1, în starea de alertă, în locul ROMPREST, printr-un contract încheiat fără licitație! Ce jocuri face, de fapt, Florian Coldea cu Piedone? Dezvăluirile Realitatea PLUS dinamitează sistemul!

POLITICĂ












Gabriela Firea/ Facebook
Gabriela Firea, mesaj de forță la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Sectorul 2: Împreună suntem mai puternici
"Împreună suntem mai puternici! Și tot împreună putem să punem bazele “Orașului dorit de oameni”, București", a transmis, joi, Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe Facebook. Candidata Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei a participat, alături de premierul Marcel Ciolacu și de alți reprezentanți marcanți ai partidului, la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2. 

POLITICĂ