Editoriale

Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii
Legile Puterii: Cerem de urgență o lege care să interzică demolarea sfintelor biserici și a lăcașelor de cult!
Am fost sâmbătă noapte la Sfânta Liturghie de la Catedrala Arhiepiscopală Constanța, oraș în care ÎPS Teodosie este pe lista neagră a celor ce vor orașe fără sfinte biserici! Mi-am făcut o promisiune mie, dar și în fața Domnului: că nu voi obosi sa lupt pentru Sfânta Biserica și că nu voi uita ceea ce înaintașii noștri ne-au lăsat moștenire! Credința tare și închinarea în fața Sfintei Cruci! În calitatea mea de fiică a Bisericii Ortodoxe Române vă cer oficial, stimați aleși ai neamului, să faceți o lege care să interzică demolarea sfintelor biserici și a lăcașelor de cult! Sfântul altar nu se demolează! Este un păcat de care nu ne va spăla toată apa Mării Negre! Nu putem permite așa ceva și nici să fim ignoranți când vedem că ni se poate dărâma cu buldozerul stâlpul societății românești. 

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii
Legile Puterii: Facem un apel de suflet pentru a opri demolarea bisericuței din Constanța, de a o translata în alt loc
Mottoul cu care ne-au obișnuit aleșii patriei din ultimii 30 de ani este "Las' că merge și așa". Urăsc cumplit această expresie care denotă o lipsă totală de seriozitate. Mai tot ce s-a făcut pe aceste meleaguri, de la Revoluție și până acum, a fost de mântuială. Dar pe comisioane grase. Indolența și hoția costă vieți și vedem acest lucru în toate domeniile. Spitalele ard iar românii mor cu zile, trenurile rămân blocate în câmp la orice ninsoare iar șoselele patriei sunt veritabile capcane ale morții. Infrastructura noastră este la pământ, la propriu. Astăzi, un pod abia reparat s-a prăbușit în județul Neamț, aflat sub păstorirea celebrului Ionel Arsene. 

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru
Legile Puterii: Noi taxe pentru românii îngenuncheați de scumpiri. Scenariile pentru creșterea pensiilor
Duduie economia, după cum aflăm din ultimele date oficiale. A crescut în primele trei luni din 2022, ca un Făt Frumos, cât alții în 10 ani. Adică la puțin peste 5,2%. Dar nivelul de trai decent este un basm pentru milioane de români. Să nu ne lăsăm păcăliți de aceste date, pentru ca ele reflecta doar situația de dinaintea invaziei din Ucraina. A crescut și PIB-ul, dar a făcut-o pe spinarea noastră. Sau, mai exact, din buzunarele noastre tot mai goale. Sume uriașe au intrat în vistieria statului din cauza facturilor nesimțite la energie și a creșterilor de prețuri la produse și servicii. Modul în care politicienii se umflă în pene ar fi de ras, dacă mulți dintre noi nu am plânge de grijile tot mai multe și de neajunsurile tot mai mari. Economia noastră este, din păcate, una de consum. Și cum toate ajung să devină un lux, chiar și mâncarea, mi-e teamă să mă gândesc la cifrele pe care le vor prezenta aleșii pe trimestrul doi.

ULTIMELE STIRI

Novak Katalin și Kelemen Hunor
Alexandra Păcuraru: Domnule Ciolacu, domnule Ciucă, scoateți de urgență UDMR de la guvernare!
Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii "Legile Puterii" de la Realitatea Plus, le solicită public premierului Nicolae Ciucă și liderului PSD Marcel Ciolacu să elimine UDMR din coaliția de guvernământ. Demersul vine ca urmare a reacției liderilor Uniunii după declarațiile controversate făcute de președintele Ungariei în cursul unei vizite pe care a făcut-o, la finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca și Alba Iulia. 

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru
„Legile Puterii”: Șeful spionilor de la Kiev, anunț-bombă despre Putin
Astăzi, omenirea se află mai aproape de distrugere decât a fost vreodată. După cei doi ani de pandemie, în care economiile țărilor lumii au fost crunt lovite, războiul declanșat de Putin riscă să ne arunce și mai mult în abis. Trăim, în acest 2022, furtuna perfectă. Război, molimă, tensiuni regionale, prețuri uriașe, secetă și apocalipsă alimentară. Acestea sunt coordonatele după care ne ghidăm. Distanțarea din pandemie s-a acutizat, nu doar la nivel personal, ci și între liderii statelor.

ULTIMELE STIRI