ECONOMIE
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă, anunț crucial despre gazele naturale extrase din Marea Neagră: "Este esențial!"
Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că este esenţială asigurarea cantităţilor de gaze naturale care să permită aprovizionarea cetăţenilor şi derularea în bune condiţii a activităţilor industriale, menţionând că după începerea exploatării la Marea Neagră, care a suplimentat cu 10% producţia internă, eforturile instituţiilor şi companiilor trebuie să se concentreze pe creşterea capacităţilor de producţie, depozitare şi extracţie din depozite.

ACTUAL

Descindere ANAF în Piața Pucheni (arhivă)
ANAF începe controalele. Ce spune șeful Fiscului despre cei aproape 600.000 de contribuabili vizați
Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a explicat în direct la Realitatea Plus cum va decurge acțiunea de control a veniturilor, pe care direcția Antifraudă o va declanșa de la 1 iulie. Heiuș a precizat că inspectorii vor acționa în baza unor dosare care indică o suspiciune serioasă de fraudă, iar cei vizați trebuie fie să vină cu dovezi în apărarea lor, fie să suporte consecințele neplății taxelor.

ACTUAL


Agenția Națională de Administrare Fiscală - ANAF
ANAF îi avertizează pe toți românii. Ce mesaje vin pe mail, înaintea megacontroalelor care încep pe 1 iulie
ANAF îi avertizează pe toți românii că pe mail circulă mesaje false, atribuite instituției și îi sfătuiește să nu dea curs invitației de plăti diverse obligații. Tentativa de fraudare online a apărut cu câteva zile înainte de lansarea unei mari acțiuni de control la nivel național, prin care fiscul vrea să-i descopere pe contribuabilii evazioniști și să recupereze sumele datorate.

ACTUAL