Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

Românii stau ore în șir la cozile din aeroporturi. Foto/Arhivă
Haos pe aeroporturi. Românii umiliți de companiile aeriene pot primi despăgubiri. Care este suma maximă
Românii cărora li s-au anulat zborurile pot cere despăgubiri de până la 600 de euro, potrivit reglementărilor europene. În această situație ajung mii de oameni din cauza haosului de pe aproape toate aeroporturile din Europa, din cauza crizei de personal sau a grevelor angajaților. Președintele Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu, a mers în aeroportul Otopeni și i-a sfătui pe oameni să își ceară drepturile. 
Un lucrător FSB la conducerea orașului Herson. Foto/Profimedia
Război Ucraina. Rușii pun un fost șef FSB la conducerea guvernului regiunii Herson
Serghei Eliseev, care până acum a fost prim-adjunct al şefului de guvern în regiunea rusă Kaliningrad, "a devenit şeful guvernului regiunii Herson", a anunţat luni seara, pe Telegram, Vladimir Saldo, care conduce administraţia de ocupaţie rusă. Guvernul lui (Eliseev) îşi preia atribuţiile marţi, a adăugat Saldo. Licenţiat al Academiei FSB, Eliseev, 51 de ani, a activat în cadrul acestui serviciu de securitate în funcţii neprecizate, potrivit site-ului regiunii Kaliningrad.