LIFESTYLE

Horoscopul zilei, vineri, 29 martie 2024
















Zodiile fericite ale lunii aprilie. Dă norocul peste ele când se așteaptă mai puțin
Zodiile fericite ale lunii aprilie. Dă norocul peste ele când se așteaptă mai puțin
Luna aprilie începe cu o Eclipsă totală de Soare, fenomen astronomic ce va avea loc pe data de 8.04.2024. Din punct de vedere astrologic, acest eveniment va influența într-o manieră pozitivă anumite semne zodiacale, care vor avea parte de vești bune, realizări importante și noroc în tot ceea ce fac în următoarea perioadă. Haideți să aflăm care sunt zodiile norocoase și fericite ale lunii aprilie.

LIFESTYLE






BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP

Horoscopul zilei, joi, 28 martie
Horoscopul zilei, joi, 28 martie. Astrele favorizează dezvoltarea neașteptată a legăturilor sentimentale, profesionale sau familiale
Astrologia indică că relațiile interpersonale vor cunoaște o îmbunătățire semnificativă în data de 28 martie 2024, datorită sextilei dintre planeta Venus care se află în zodia Pești și Uranus, plasat în Taur. Acest aspect astral aduce cu sine o dezvoltare neașteptată a conexiunilor sentimentale, profesionale sau familiale, subliniind potențialul pentru schimbări pozitive în relațiile cu cei din jur.

Horoscop special: Mercur intră în retrograd din 1 aprilie
Horoscop special: Mercur intră în retrograd din 1 aprilie și aduce haos în lumea astrelor. La ce trebuie să fie atente zodiile
Cu intrarea lui Mercur în retrograd din 1 aprilie, lumea astrologică se pregătește pentru o perioadă agitată și plină de provocări. Această tranzitie astrală este cunoscută pentru potențialele sale efecte negative asupra comunicării, călătoriilor și tehnologiei, aducând confuzie în viețile oamenilor. Zodiile sunt sfătuite să fie mai atente și să-și gestioneze emoțiile cu precauție, în timp ce se pregătesc pentru influențele acestui bucluc astral. 



LUMEA ANIMALELOR

Cazul aimalelor găsite moarte pe câmp, între Arad şi Timiş. Activitatea a 3 agenți economici, interzisă / Foto: Garda de Mediu Arad
Cazul animalelor găsite moarte pe câmp, între Arad şi Timiş. Activitatea a 3 agenți economici, interzisă: neregulile descoperite de Garda de Mediu
Garda de Mediu Arad a interzis activitatea a trei firme care nu aveau autorizaţii şi depozitau necorespunzător susbstanţe periculoase. În plus de asta, a fost făcută și o sesizare penală, totul după ce mai multe animale au fost găsite moarte pe un câmp, la limita dintre judeţele Arad şi Timiş..


Cum scapi de gândacii de bucătărie fără chimicale: 3 ingrediente din bucătărie care alungă insectele
Cum scapi de gândacii de bucătărie fără chimicale: 3 ingrediente din bucătărie care alungă insectele
Prezența insectelor în casă ne provoacă repulsie și, în încercarea de a ascăpa de ele, suntem tentați să apelăm la diferite substanțe toxice. Doar că utilizarea acestora poate fi periculoasă, mai ales dacă avem copii mici sau animale de companie. Există însă și remedii naturale care te scapă de gândaci într-o clipă. Soluțiile nu sunt deloc greu de preparat și vor avea un efect imediat împotriva gândacilor. 


MODĂ & FRUMUSEŢE



Rochii de damă - Rochii de damă mini - cum le integrezi în ținute de party îndrăznețe?
Rochii de damă - Rochii de damă mini - cum le integrezi în ținute de party îndrăznețe?
Rochiile mini sunt cu certitudine piese esențiale în colecția de îmbrăcăminte a femeilor moderne. Versatile și fermecătoare, sunt perfecte pentru a-ți exprima personalitatea. Depășind demult granițele convenționalului, în prezent găsim rochii mini reinterpretate și adaptate tendințelor actuale. Pentru ținutele dedicate petrecerilor, în special celor de seară, aceste rochii reușesc să se integreze perfect. Cum creezi ținute de party remarcabile? Descoperă câteva idei în rândurile următoare.

Cum să arăți la 50 de ani ca la 30. Trucul de frumusețe folosit de femeile din Japonia: rezultatele sunt uimitoare/unsplash.com
Cum să arăți la 50 de ani ca la 30. Trucul de frumusețe folosit de femeile din Japonia: rezultatele sunt uimitoare
Îngrijirea pielii depinde de multipli factori! Însă, ca să te bucuri de pielea de porțelan este indicat să aplici pe față produse naturale care îndepărtează ridurile și care te vor ajuta să arăți mult mai tânără. În această situație sunt și femeilor japoneze. Acestea nu au semne de bătrânețe pe față, nici măcar la 50 de ani. Iar secretul este centrat pe o mâncare pe care ele o consumă aproape zilnic, dar pe care o aplică și pe piele.

MONDEN





TIMP LIBER





TRAVEL


Capcanele din ofertele all-inclusive
Capcanele din ofertele all-inclusive. Cum să te bucuri de toate avantajele vacanței, sfaturi de la un expert
Vacanța într-o stațiune all-inclusive este una dintre opțiunile preferate ale călătorilor dornici de relaxare și confort, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de facilități și servicii complete fără a-și face griji în privința costurilor suplimentare. Cu toate acestea, mulți oaspeți trec cu vederea anumite detalii care ar putea îmbunătăți experiența lor de vacanță, conform observațiilor unui expert în turism care a vizitat multiple stațiuni all-inclusive din întreaga lume. Astfel, importanța acordată atenției la detalii și la beneficiile adiționale oferite de stațiune devine evidentă în crearea unei experiențe de vacanță cu adevărat memorabilă.