Articolele din categoria LIFESTYLE:

Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți cu burtica de gravidă. Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
Primele imagini cu burtica de gravidă a Geaninei din Las Fierbinți. Actrița Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
După o poveste de dragoste demnă de povești, Anca Dumitra, cunoscută mai ales pentru rolul său adorat în serialul românesc "Las Fierbinţi", se pregătește să aducă pe lume primul său copil. La un an de la căsătorie cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac, actrița a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, împărtășind bucuria sa cu lumea întreagă.
Mihaela Bilic: Ce tip de ouă să alegem? Cu ce sunt hrănite găinile care dau ouă BIO și cele cu Omega 3
Mihaela Bilic: Ce tip de ouă să alegem? Cu ce sunt hrănite găinile care dau ouă BIO și cele cu Omega 3
Oul este unul dintre alimentele de bază ale românilor. Fie că le consumă dimineața, la micul dejun, la prânz în ciorbe sau alte mâncăruri sau le folosesc la deserturi, ouăle nu lipsesc din bucătăria niciunei persoane. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat care este diferența dintre un ou bio și cel cu omega 3 și care este cel care aduce reale beneficii sănătății.
Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Iarna a revenit în forță, după temperaturi de 30 de grade! Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Vreme anormală, în luna aprilie! Ninge de ore bune în mai multe zone din țară, în plină primăvară, după temperaturile de peste 30 de grade Celsius. Din cauza zăpezii, circulația feroviară a fost oprită temporar pe Valea Jiului, după ce un copac a căzut pe șinele de tren. Totodată, la Rânca, autoritățile au ieșit cu autospeciale pentru a înlătura zăpada de pe carosabil, dar și pentru a împrăștia pe șosele material antiderapant. În același timp, la Straja, Petroșani sau Olt s-a așternut un strat consistent de zăpadă. 
Băuturile vegetale, un desfăț pentru papilele gustative, în plin Post. Cum le alegi/ unsplash.com
Băuturile vegetale, un desfăț pentru papilele gustative, în plin Post. Cum le alegi
Obținute din leguminoase, semințe, nuci sau cereale, băuturile vegetale nu doar că sunt extrem de gustoase și aromate, dar oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Nu conțin lactoză și gluten, iar cantitatea de grăsimi saturate e redusă (mai puțin laptele de cocos). În plus, au un aport considerabil de vitamine, minerale și sunt mai ușor de digerat, comparativ cu omologul lor de origine animală, laptele. În aceste condiții, este bine de știut care este diferența dintre ele, atât în ceea ce privește gustul, cât și proprietățile.
Cele mai bune gustări pe care le poți consuma fără să iei în greutate. Recomandări utile de la nutriționiști
Cele mai bune gustări pe care le poți consuma fără să iei în greutate. Recomandări utile de la nutriționiști
Vara se apropie cu pași rapizi conform temperaturii din termometre. Ești cu gândul deja la vacanță și vrei să îți pregătești corpul pentru vară. Dacă ți-ai propus să slăbești, gustările pot părea un teren minat. Există nenumărate opțiuni procesate, care te tentează, dar care îngrașă. Ai mai jos o listă cu cele mai bune gustări pe care le poți consuma fără să iei în greutate.
Membrele trupei Spice Girls au strălucit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham/ Profimedia
Membrele trupei Spice Girls au strălucit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. Ce vedete s-au numărat printre invitați
Spice Girls s-au reunit pentru o reprezentaţie rară - la care au participat toate cele cinci membre ale legendarei trupe care a făcut furori în anii \"90 și 2000 -  la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. De departe, cel mai savuros moment a fost cel al coregrafiei pe melodia "Stop". La scurt timp, imagini inedite de la petrecere au apărut pe rețelele de socializare. 
Zodiile care nu cunosc loialitatea: te înjunghie în spate când ți-e lumea mai dragă! Află de cine trebuie să te ferești/ Profimedia
Zodiile care nu cunosc loialitatea: te înjunghie în spate când ți-e lumea mai dragă! Află de cine trebuie să te ferești
Astrologia oferă o perspectivă fascinantă asupra personalității umane, iar unul dintre aspectele sale intrigante este modul în care semnele zodiacale pot influența comportamentul și interacțiunile noastre sociale. În timp ce multe semne sunt cunoscute pentru loialitatea și sprijinul lor necondiționat, există și câteva care se disting prin lipsa lor de loialitate și capacitatea de a trăda încrederea altora.