Festival caritabil DoomFest 2.0 2024. Color the Village - voluntarii se reunesc pentru a da viață și culoare unui sat din Banat "DoomFest 2.0 2024" - Motocicliștii vin în sprijinul Asociației Acasă în Banat. Festivalul caritabil “DoomFest 2.0 2024” va susține Asociația Acasă înBanat, cu proiectiul Color the Village/Colorează Satul – Festivalul Faptelor Bune.
Cum să-ți simplifici viața, în 7 pași. Ce recomandă psihologii Cum să-ți simplifici viața și ce sfaturi trebuie să urmezi pentru a avea parte de liniște sufletească. Ce sfaturi ne oferă psihologii.
Prăjitura ideală pentru zilele de weekend. Albinița cu miere, rețeta fără coacere. Gustoasă de de nu te mai oprești din mâncat Albinița este o prăjitură clasică, al cărei nume provine de la unul dintre ingredientele folosite pentru prepararea foilor, mierea de albine. Când timpul nu ne permite să facem un desert cu foi, putem improviza. Înlocuim foile cu biscuiți și mierea cu gem de caise, gata în 15 minute. Iată cum se prepară și ce conține.
Cum să depozitezi corect usturoiul ca să reziste mult timp. Trucuri pe care trebuie să le cunoască toate gospodinele Cum să depozitezi corect usturoiul ca să reziste mult timp. Trucuri pe care trebuie să le cunoască toate gospodinele, pentru a se putea păstra usturoiul în stare bună pentru mult timp.
Înălțarea Sfintei Cruci, 14 septembrie: ziua când se închide pământul. Ce trebuie să faci dacă vrei să alungi bolile și spiritele rele Înălţarea Sfintei Cruci pe care a fost răstignit Mântuitorul este prăznuită de credincioși în fiecare an, pe 14 septembrie. În popor, această sărbătoare se mai numeşte şi Ziua Crucii şi este considerată data ce vesteşte începutul toamnei.
96 de ani de la inaugurarea Crucii de pe Caraiman, monumentul inscris in Cartea Recordurilor. Ce semnificații importante mai are data de 14 septembrie Pe data de 14 septembrie 2024 se împlinesc 96 de ani, de la inaugurarea Crucii de pe Caraiman, monumentul inscris in Cartea Recordurilor. Momentul coincide cu Ziua Eroilor, dar și cu sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci.
De ce se umflă picioarele. Tot ce trebuie să știi dacă te confrunți cu această afecțiune De ce se umflă picioarele. Tot ce trebuie să știi dacă te confrunți cu această afecțiune. Care sunt cauzele, dar și remediile pentru a nu te confrunta cu această problemă de sănătate.
Festivalul istoric Vladislav I - eveniment spectaculos în municipiul Brăila: parada războinicilor, muzică folk și dansuri medievale Eveniment spectaculos, în Parcul Monument, din municipiul Brăila. În weekendul 13-15 septemrie 2024, sunteți așteptați la cea de-a patra ediție a Festivalului istoric Vladislav I.
De ce este bine să mănânci slănină cu ceapă, mâncarea de bază sa străbunilor. Nu e doar sățioasă, dar și sănătoasă De ce este bine să mănânci slănină cu ceapă, mâncarea de bază sa străbunilor. Iată ce beneficii are slănina, dar și ceapa pentru sănătate.
Cu ce poți înlocui uleiul pentru gătit. Ce foloseau pe vremuri gospodinele Cu ce poți înlocui uleiul pentru gătit. Ce foloseau pe vremuri gospodinele pentru prepararea mâncărurilor. Iată câteva alternative naturale.
Ziua Pompierilor 2024. Manifestări în Capitală: se inaugurează Muzeul Național al Pompierilor. Programul complet Ziua Pompierilor va fi marcată, vineri, în Capitală, dar şi în ţară, printr-o serie de manifestări.
Bautura tradițională de sezon, care combate oboseala. Are zeci de beneficii, pe langa faptul că este gustoasa și pe placul tuturor Bautura tradițională de sezon, care combate oboseala. Are zeci de beneficii, pe langa faptul că este gustoasa și pe placul tuturor. Strugurii conțin numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogați în vitamine și minerale. Mustul fiind una dintre băuturile cele mai apreciate. Este natural, sanatos și de sezon, iar benefciiile sale sunt de neegalat.
Ce trebuie să consumi toamna pentru a-ți întări imunitatea. Nu vei mai răci toata iarna Ce trebuie să consumi toamna pentru a-ți întări imunitatea. Nu vei mai răci toata iarna. Iată cele mai bune remedii pentru a-ți întări sistemul imunitar.
Uleiul care poate fi folosit în loc de cremă pentru față. Inhibă procesul de îmbătrânire al celulelor. Iată cum trebuie folosit Uleiul care inhiba procesul de imbatranire al celulelor. Este singurul ulei care poate fi consumat neprocesat și are beneficii multiple atât pentru sănătate, cât și în cosmetică.
Care este menirea ta, în funcție de luna nașterii. Când s-au născut cei mai norocoși oameni pe plan sentimental și ce karmă te așteaptă Care este menirea ta, în funcție de luna nașterii. Când s-au născut cei mai norocoși oameni pe plan sentimental și ce karmă te așteaptă, în funcție de perioada din an în care te-ai năacut.
Sosul care nu trebuie să-ți lipsească din cămară. Îl poți folosi în orice mâncare gătită. Se prepară din dovlecei cu ardei copți Sosul de dovlecei cu ardei copți este ideal pentru a fi adăugat în mâncăruri. Este ideal pentru rețetele de paste și de pizza, dar și de supe cremă sau ciorbe.
Sărbătoarea zilei de 13 septembrie 2024. Două evenimente importante comemorate astăzi: Sfințirea Bisericii Învierii din Ierusalim și Ajunul Înălțării Sfintei Cruci Biserica Ortodoxă comemorează două evenimente importante: Sfințirea Bisericii Învierii din Ierusalim și Ajunul Înălțării Sfintei Cruci. În această zi, credincioșii își aduc aminte și de Sfântul Ioan de la Prislop, un sfânt român care a trăit în secolul al XV-lea.Sfințirea Bisericii Învierii din IerusalimBiserica Învierii, cunoscută și sub numele de Biserica Sfântului Mormânt, este unul dintre cele mai sfinte locuri pentru creștini, deoarece se crede că este locul unde Iisus Hristos a fost răstignit, îngropat și înviat. Prima biserică de pe acest loc a fost construită de împăratul Constantin cel Mare în secolul al IV-lea, după ce mama sa, Sfânta Elena, a descoperit adevărata cruce a lui Hristos în Ierusalim.
Mai mulți turiști spanioli au confundat o conductă de evacuare a dejecțiilor umane cu o cascadă și au făcut duș sub ea - VIDEO Secvențe de tot râsul cu un grup de turiști spaniloi care făceau drafging. Aceștia au confundat o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și s-au filmat în timp ce făceau duș sub ea, înainte să realizeze că se îmbăiau în dejecții umane.
Una dintre cele mai consumate bauturi afecteaza nivelul de fier din organism. Este contraindicată celor care iau medicamente anticoagulante Una dintre cele mai consumate bauturi afecteaza nivelul de fier din organism. Este contraindicată anemicilor, deși are și numeroase beneficii pentru sănătate, poate prezenta și contraindicații. Iată despre ce este vorba.
Sfaturile de seamă ale unuia dintre cei mai mari filozofi romani: "Memoria scade dacă nu o foloseşti" Cicero, pe numele său întreg Marcus Tullius Cicero, se numără printre marile personalități romane, care au rămas în istorie, prin maximele sale pline de înțelepciune.
De ce este important numărul locuinței. Cum îi influențează pe locatari, dar și norocul casei Ce spune numărul locuinței despre norocul casei și al familiei respective, dar și despre tipul de personalitate pe care îl ai în funcție de numărul casei tale. Iată ce spun numerologii.
O zodie e în pericolul să cadă în PĂCAT. Risc uriaș dacă se lasă ISPITITĂ: poate să piardă într-o cliă TOTUL! În astrologie, fiecare semn zodiacal trece prin perioade de provocări și tentații, dar un anumit semn pare să fie în mod deosebit expus riscurilor în această perioadă. Potrivit astrologilor, un nativ al zodiei Scorpion ar putea trece printr-o etapă complicată în care tentațiile și deciziile impulsive îi pot afecta dramatic viața personală și materială.
Aduce sau nu ghinion să vezi o pisică neagra? Vei fi surprins sa afli ce capacitati extrasenzoriale pot avea pisicile Aduce sau nu ghinion să vezi o pisică neagra? Vei fi surprins sa afli ce capacitati extrasenzoriale pot avea pisicile, în funcție de culoarea pe care o au.
Remedii pentru fluidizarea sangelui. Scad riscul de formare a cheagurilor, responsabile cu producerea de AVC Cum să-ți subțiezi sângele în mod natural. Ce trebuie să consumi pentru a nu face cheaguri de sânge care ar putea devenii fatale. Iată câteva remedii naturale.
Cum să sterilizezi corect borcanele. Cele mai eficiente metode, care vor păstra conservele nealterate chiar si fără conservanți Cum să sterilizezi corect borcanele. Cele mai eficiente metode, care vor păstra conservele nealterate, chiar și fără folosirea conservanților.
Două zodii norocoase: sunt „favoritele universului”. Trăsăturile care le-au adus această binecuvântare În timp ce fiecare semn zodiacal este norocos în felul său, aceste două zodii tind să trăiască vieți cu adevărat fabuloase.
Cum să prepari roșii deshidratate, pentru iarnă. Rețeta în ulei de măsline. Ideale pentru prepararea mâncărurilor Cum să prepari roșii deshidratate, pentru iarnă. Rețeta în ulei de măsline. Ideale pentru prepararea mâncărurilor. Iată cum se prepară.
Legendarul star rock Jon Bon Jovi a salvat viața unei femei care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile au devenit virale VIDEO Scene demne de un film american în timpul filmărilor pentru un videoclip al lui Jon Bon Jovi. Legendarul star rock în vârstă de 62 de ani a salvat, marţi, viața unei femei care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. Femeie se urcase pe balustradă şi se pregătea să sară în râu când a fost observată de cântăreţ şi de echipa sa de producţie. Nu se știe exact ce i-a spus îndrăgitul artis internațional femeii. Cert este că aceasta a decis să renunțe la gestul extrem și, ajutată de cântăreț și de un membru al staff-ului său, a revenit în siguranță pe pod. Întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă și făcut public de poliție.
Ce mirodenii să folosești pentru condimentarea cărnii la gratar. Vor păstra carnea proaspata mai multe zile la frigider Ce mirodenii să folosești pentru condimentarea cărnii la gratar. Vor păstra carnea proaspata mai multe zile la frigider, pentru macerat, iar gustul acesteia te va da pe spate. Totodată, aceste plante au și beneficii nenumărate pentru sănătate.
Cum ții alergiile de toamnă sub control! Remedii naturale, ușor de procurat Odată cu sosirea toamnei, natura își schimbă culorile, dar pentru cei care suferă de alergii, acest sezon poate aduce mai mult decât peisaje frumoase – simptomele neplăcute precum strănutul, congestia nazală și tusea persistentă devin o realitate zilnică.