Un inventator român lucrează la mașina viitorului. Aceasta va funcționa cu...aer! VIDEO Deși pare să fie o glumă, mașina care merge cu aer, pentru că cea cu apă a tot fost prezentată, este pe cale să devină realitate. Iar cel care lucrează din răsputeri la acest proiect este un român din Bârlad.
Savarine pufoase de post - Rețeta delicioasă a desertului preferat, în Postul Crăciunului Iată o rețetă rapidă pentru prăjiturile preferate în perioada Postului Crăciunului: savarine de post.
Cum poți mânca sănătos când ieși în oraș, la orice restaurant: Ce nu trebuie să faci niciodată - 9 sfaturi de preț Ieșirile la masă în oraș nu au întotdeauna urmările pe care le dorești. Alegerile pe care le faci când vezi meniul și farfuriile cu porțiile de mâncare, prea graase, prea dulci, nu sunt de cele mai multe ori cele bune pentru tine. Iată cum poți să mănânci mere sănătos la orice restaurant.
Elixirul tinereții într-o singură vitamină: Efectul antioxidant repară celulele - TOP 4 alimente care încetinesc îmbătrânirea Elixirul tinereții stă într-o singură vitamină, susțin cercetătorii. Efectul său antioxidant repară celulele și încetinește îmbătrânirea.
Sfântul Andrei 2023. Când se pune, de fapt, busuioc sub pernă Printre obiceiurile specifice românești se numără și cel al pusului busuiocului sub pernă, un gest practicat cu precădere de către fetele nemăritate în speranța de a-și descoperi ursitul.
Noul Duster 3 a ajuns pe piață. Cum arată cea mai nouă Dacia SUV, care sunt noutățile și ce prețuri va avea VIDEO/FOTO Dacia a prezentat cea de-a treia generație a Duster, model care în 13 ani s-a vândut în peste 2,2 milioane de unități. Noul Duster va fi al doilea model în gama Dacia, după Jogger, cu propulsie hibridă.
Super prăjitura ROȘIE pentru Postul Crăciunului - Un desert spectaculos și delicios, pregătit din câteva ingrediente Un deser minunat pentru Postul Crăciunului este super prăjitura roșie. Iată rețeta care este la mare căutare în aceste zile, când este nevoie de tot felul de rețete delicioase pe care să le servim familiei și prietenilor..
Seri de magie la Singureni: concerte caritabile de muzică de Sărbători, brazi și cadouri pentru copii. Bucurie și bună dispoziție în mijlocul naturii În perioada 5-6 decembrie, la Singureni, în perimetrul deja bine-cunoscut al SingFest, se va organiza o suită de concerte caritabile de muzică de Sărbători, susținute de Atheneum Brass Concert și Corul de Cameră Ascendis, precum și de copii și artiști aflați la debutul carierei.
Cum poți pierde din kilogramele în plus înainte de sărbători - Strategia de a mânca mai puțin fără să-ți pui în pericol sănătatea Veste bună pentru cei și cele care doresc să piardă din kilogramele în plus! Oamenii de știință au descoperit cum poți să reușești să mănânci mai puțin.
Ce poți mânca și bea dimineață, pe stomacul gol și ce nu este bine să consumi deloc la prima oră - TOP 3 alimente interzise Multe alimente trebuie evitate dimineață pentru că ne pot provoca probleme digestive, chiar și pentru tot parcursul zilei. Iată ce poți mânca dimineață, pe stomacul gol, și ce alimente e bine să eviți!
Cum să folosești cuișoarele de Crăciun și Anul Nou pentru a atrage banii în viața ta Unele condimente atrag prosperitatea ca un magnet, potrivit Feng Shui. Este vorba despre celebrele cuișoare care se folosesc la aromatizarea diferitelor preparate culinare.
Când se bea, de fapt, cafeaua: înainte sau după micul dejun? Greșeala pe caree o fac mulți Conform unui nou studiu, această băutură extrem de îndrăgită poate face mai mult rău decât bine, asta dacă este consumată înainte de micul dejun.
Trucuri utile. De ce e bine să pui un cartof în butoiul cu varză murată Varza murată este nelipsită în sezonul rece din cămara românilor. Aceasta este unul dintre ingredientele-vedetă mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, când gospodinele prepară tradiționalele sărmăluțe.
Cum faci ketchup american de casă, cu ingrediente românești. Rețeta care bate orice produs din comerț Ne place sau nu, ketchup-ul a devenit un ingredient de bază pentru numeroase preparate, chiar și din bucătăria românească "tradițională". Iată și cum puteți prepara sosul acasă, iar rezultatele sunt incomparabil mai bune decât în cazul unui produs care folosește numeroase ingrediente chimice.
Care sunt cele 11 reguli alimentare de bază pe care le putem învăța de la greci Sănătatea vine și de la greci. Așa susțin mulți medici și nutriționiști. Iată ce reguli alimentare de aur putem să învățăm de la greci pentru o viață cât mai sănătoasă.
Iluzie optică - Testul de personalitate care îți dezvăluie cea mai spectaculoasă calitate de care nu știai încă Iluzie optică. Ce vezi prima oară în acest test de personalitate dezvăluie cea mai importantă calitate pe care o ai.
Prăjitura Rumba sau Mozaic - Cea mai simplă rețetă, pas cu pas, pentru un desert de vis Prăjitura Rumba sau Mozaic, cu foi de napolitană. Iată rețeta, pas cu pas, pentru un desert delicios!
Drumuri închise din cauza vremii extreme. Cum se circulă în România - UPDATE INFOTRAFIC Circulația rutieră se desfășoară în continuare în condiții e dificultate pe anumite drumuri din țară. Iată ce anunță centrul INFOTRAFIC.
Clotilde Armand a trimis buldozerul la hotelul lui Dumitru Dragomir: gardul a fost dărâmat - VIDEO Clotilde Armand se specializează în demolări. Primarul Sectorului 1 a trimis un utilaj la hotelul de patru stele deținut de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.
Cu mașină sau pe jos. „Merită două salarii pe an întreținere și câteva mii de euro la achiziție?” Indiferent dacă au sau nu bani, românii sunt mari fani ai mașinilor. Nu așa este și cazul unui care a atras oprobriul familiei pentru că se încăpățânează să nu facă parte din rândul proprietarilor de automobil.
Rețeta de mâncare preferată a duhovnicului Arsenie Boca Părintele Arsenie Boca avea o preferință culinară simplă, dar savuroasă în timpul postului: supa de cartofi cu pâine prăjită și usturoi.
Celebra salată de boeuf a lui Chef Florin Dumitrescu - Ce truc folosește la preparare pentru un gust aromat unic Salata de boeuf este un aperitiv nelipsit de pe mesele românilor de Sărbători. Fie că o pregătesc pentru Crăciun, Revelion sau Paște sau în orice altă perioadă a anului, fiecare gospodină are un secret la prepararea salatei. Însă trucul Chef Florin Dumitrescu dă un gust unic salatei de boeuf.
„Planta lui Dumnezeu”, cu peste 150 de antioxidanți - Regina tratamentelor naturiste - Ceaiuri pentru multe boli Planta lui Dumnezeu este singura menționată în Biblie și Coran. Este una dintre cele mai cunoscute plante din istoria medicinei.
Clătitele cu spanac și somon, rețeta cu care uiți de grija kilogramelor în plus Clătitele cu spanac, brânză și somon afumat sunt atât o experiență culinară deosebită, cât și rețeta perfectă pentru o siluetă de vis, datorită numărului mic de calorii.
Ce greșeli facem în fiecare zi împotriva sănătății creierului nostru - Intoxicarea de care nu știm, dezvăluită de neurochirurgul Vlad Ciurea Cunoscutul medic neurochirurg Vlad Ciurea a atras atenția asupra celor două greșeli pe care le facem fără să conștientizăm câtă toxicitate produc acestea asupra creierului nostru.
Ce este gheața neagră, unul dintre cele mai mari pericole pentru șoferi iarna Polei, zăpadă, apă pe carosabil și frig - sunt cele mai periculoase scenarii pentru șoferi, mai ales pentru cei începători.
Plăcinta cu mere de post, un deliciu în Postul Crăciunului - Rețeta desertului special din Croația Iată o rețetă delicioasă de plăcintă cu mere de post pe care puteți s-o preparați până la Crăciun. Acest desert este unul foarte comun în Croația în această perioadă.
Sărbătoare 27 noiembrie. Zi cu însemnătate aparte pentru credincioși: mari sfinți sunt pomeniți astăzi Sărbătoare mare, astăzi, pentru lumea creștină. Mari sfinți sunt cinstiți în calendar.
INFOTRAFIC - LISTA drumurilor închise din cauza vremii nefavorabile - UPDATE ora 15:00 Mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Bacău, Constanţa, Brăila, Galaţi, Tulcea şi Vaslui sunt închise traficului, luni, din cauza vremii nefavorabile.
Risc crescut de avalanșă: nivelul 3 din 5! Traseele montane au fost închise Este alertă la munte! Riscul de avalanşă a atins nivelul 3 din 5 la peste 1.800 de metri altitudine. Traseele montane din munții Făgăraș au fost închise.