Articolele din categoria TIMP LIBER:

8 scuze jalnice ca sa ramai intr-o relatie proasta
8 scuze jalnice ca sa ramai intr-o relatie proasta
Cand te afli intr-o relatie care se degradeaza pe zi ce trece, in adancul sufletului tau simti ca este timpul sa pleci. Te asezi in pat, seara la culcare, tintuiesti tavanul cu privirea si intorci relatia pe toate fetele. Trebuie sa iei o hotarare. Iesi sau incerci sa schimbi ceva. Sunt cazuri in care nu alegi nimic. Nici nu iesi din relatie, nici nu incerci sa schimbi nimic la situatie, ci doar iti gasesti scuze, uneori lamentabile care nu-ti fac niciun bine. Dimpotriva.
Extractul de lamaie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie!
Extractul de lamaie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie!
Zilnic, in jurul nostru mor striviti de necrutatoarea boala canceroasa prieteni, rude sau colegi. Cu totii isi leaga sperantele de chimioterapie, metoda terapeutica folosita in lumea intreaga, crezand ca aceasta metoda ii va ajuta sa scape de cumplitul flagel. Este cutremuratoare suferinta bolnavilor de cancer intalniti in sectiile de oncologie. Uneori, dupa multa suferinta,rezultatele chimioterapiei au prelungit viata unor bolnavi. Alteori,celula canceroasa hrapareata n-a mai dat nici o sansa bolnavilor. Dupa ce ani de zile au spus pacientilor ca aceasta terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a incerca sa se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a cancerului, scrie ziarulring.ro.
A ramas fara loc de munca? Iata cum sa-ti ajuti partenerul sa-si gaseasca job
A ramas fara loc de munca? Iata cum sa-ti ajuti partenerul sa-si gaseasca job
Intr-o perioada agitata din punct de vedere economic, precum cea acuala, nu este un lucru rar ca unul dintre parteneri sa ramana fara loc de munca. In cazul in care barbatul este cel care isi pierde locul de munca, lucrurile sunt chiar mai dramatice avand in vedere credinta ca barbatul este stalpul casei. Prima reactie dupa concediere este cea de neincredere ca asa ceva s-a putut intampla. Amandoi va veti gandi cu groaza la facturile care vor veni si veti fi foarte ingrijorati in legatura cu gasirea altui loc de munca.