Articolele din categoria TIMP LIBER:

Reţetă chinezească CELEBRĂ: Furnici în copac 
Reţetă chinezească CELEBRĂ: Furnici în copac
Multe preparate au numele unor personaje importante din istoria Chinei, au combinații de nume de animale sau, pur și simplu, sunt denumite după cum arată. Așa este și acest tip de mâncare: micile bucățele de carne tocată seamănă cu niște furnici care se cațără pe crengile unui copac, iar crengile sunt reprezentate prin tăiețeii de orez. De aici vine denumirea acestui preparat ce face parte din bucătăria Sichuan. Și dacă vine din această bucătărie, atunci sigur avem nevoie de ardei iute.
Bianca Fanu ne reprezintă la Miss World 2015 Alt tip
Cum arată CEA MAI FRUMOASĂ ROMÂNCĂ: e din Timişoara şi va deveni MEDIC. Ne reprezintă la MISS WORLD
Bianca Fanu, castigatoarea titlului Miss World Romania 2014 a primit astazi cea mai buna veste din viata ei si anume confirmarea oficiala a organizatorilor Miss World, fiind acceptata oficial sa reprezinte Romania in editia din acest an in cadrul celei mai importante competitii internatinale de frumusete din lume, organizata pentru prima data in anul 1951, prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete in acest moment – Miss World.
Iubirea, la fiecare vârstă
Ce nu ştiai despre iubire: 10 adevăruri ştiinţifice
Dragostea este unul dintre cele mai importante sentimente pe care le traim, dar si unul dintre cele mai neintelese. Din motive biologice, dar si culturale, multi dintre noi considera ca avem nevoie de o relatie de lunga durata pentru a fi impliniti. Totusi, iubirea nu este ceva exterior, ci izvoraste din noi si depinde in totalitate de deschiderea noastra sufleteasca. Pentru ca, de multe ori, dragostea ne ofera fericire, dar si confuzie, oamenii de stiinta au studiat acest sentiment complex si au reusit sa puna la punct cateva adevaruri stiintifice legate de el.
MINUNEA de la Sfânta Treime Bic, mănăstirea ctitorită sub semnul învățămintelor lui ARSENIE BOCA
MINUNEA de la Sfânta Treime Bic, mănăstirea ctitorită sub semnul învățămintelor lui ARSENIE BOCA
Ridicată într-o frumoasă poiană cu stejari din localitatea Bic, prin strădania Maicii Starețe Marina, discipolă a părintelui Arsenie Boca, Mănăstirea Sfânta Treime este astăzi, la mai puțin de două decenii de la edificarea ei, loc de pelerinaj pentru tot mai mulți români care vor să audă învățămintele celui supranumit "Sfântul Ardealului" chiar din gura celei ce l-a cunoscut personal.