Articolele din categoria SOCIAL:

Psihiatrul Florin Tudose spune adevărul ŞOCANT despre Robert Turcescu Exclusiv
Psihiatrul Florin Tudose spune adevărul ŞOCANT despre Robert Turcescu
Medicul psihiatru, Florin Tudose, a declarat, la Realitatea TV, cu privire la interviul acordat de Robert Turcescu, astăzi, pentru un post de televiziune, că, deși starea jurnalistului pare a se fi îmbunătățit, întrucât nu se mai află sub aceeași presiunea psihică, nu remarcă o mare diferență, în contextul în care Turcescu a continuat să folosească, în discursul său, aceleași teme și aceeași ”depersonalizare”.
Florin Tudose, despre Adrian Sobaru: Nimeni nu își amintește că acest om a fost declarat un erou Exclusiv
Florin Tudose, despre Adrian Sobaru: Nimeni nu își amintește că acest om a fost declarat un erou
Medicul psihiatru, Florin Tudose, a spus, la Realitatea TV, despre Adrian Sobaru, faptul că nimeni nu își amintește ”că acest om a fost declarat un erou”, dând de înțeles că trebuie mult mai multă prudență în declarațiile politicienilor, care pot contribui, în caz contrar, la dezechilibrul unei persoane. În acest sens, Florin Tudose a amintit de afirmația prin care premierul, Victor Ponta, spunea că USL a fost înființat, ca urmare a actului de protest al lui Adrian Sobaru, din 2010, când s-a aruncat de la balcon, în Parlament.
Adrian Sobaru Video
PROTEST ŞOCANT la GUVERN. Sobaru, către jandarmi: "Vă place cum arată ţara asta ?"
Angajatul TVR Adrian Sobaru, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria, ulterior fiind imobilizat de jandarmi, care l-au dus la Secţia 1 de Poliţie. Sobaru nu a oprit deloc la bariera de la intrare şi a strigat jandarmilor care l-au reţinut : "Vă place cum arată ţara asta ?", relatează martorii incidentului, potrivit Mediafax.
Adrian Sobaru, REŢINUT pentru 24 de ore DE POLIŢIE, după ce A INTRAT CU MAŞINA în gardul GUVERNULUI
Adrian Sobaru, REŢINUT pentru 24 de ore DE POLIŢIE, după ce A INTRAT CU MAŞINA în gardul GUVERNULUI
ADRIAN SOBARU a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost audiat 7 ore la secția 1 din Capitală. Adrian Sobaru, bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului în 2010, a intrat cu maşina în bariera de la intrarea în clădirea Guvernului. După impact, Sobaru a rămas la volanul maşinii şi a gonit zeci de metri prin curtea Guvernului, înainte să fie oprit de jandarmi.
RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul BEBELUŞULUI MORT. Ce a descoperit NECROPSIA: medicii au MINŢIT!
RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul BEBELUŞULUI MORT. Ce a descoperit NECROPSIA: medicii au MINŢIT!
Rezultatul medicilor legisti privind decesul bebelusului de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi prezinta o situatie de neimaginat. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a reusit sa intre in posesia unor informatii de la Institutul de Medicina Legala (IML) din Iasi din care reiese ca fatul era mort de 24 de ore atunci cand medicii din maternitatea mentionata au decis sa intervina chirurgical pentru scoaterea acestuia din uterul mamei.
Rovana Plumb: În maximum 30 de zile vom elibera normele de restituire a banilor Exclusiv
Rovana Plumb: În maximum 30 de zile vom elibera normele de restituire a banilor
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, marți seară, la Realitatea TV, în contextul amnistiei fiscale pentru pensionari și mame, că verificarea funcționarilor publici a început, menționând că, ”în special, în rândul pensiilor”, există ”particularități de la dosar la dosar”. Rovana Plumb a precizat că există ”50.000 de astfel de dosare care au început să fie analizate”, urmând ca, ”în maximum 30 de zile, să fie eliberate normele de aplicare a modului în care vor fi restituiți banii, către pensionari și mămici.”      
Plumb: STABILITATEA Fondului de pensii și salarii nu va fi afectată Exclusiv
Plumb: STABILITATEA Fondului de pensii și salarii nu va fi afectată
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, la Realitatea TV,  că ”nu va interveni nicio modificare, în ceea ce privește stabilitatea fondului de pensii, cât și a bugetului aferent salarizării în România”, în contextul celor declarate de președintele, Traian Băsescu, potrivit căruia, ”pentru 2015, deficitul fondului de pensii va crește de la 12,5 mld. lei la 17,5 mld. lei”. Rovana Plumb a susținut că ”nu știe la ce deficit se referă Traian Băsescu”, adăugând că fundamentarea pe care a fost realizat proiectul de reducere a CAS a vizat ”mai multe locuri de muncă și sustenabilitate”.