Reţeta minune care îmbunătăţeşte metabolismul şi te scapă de grăsimi Apa este benefica pentru organism. Chiar daca multi oameni stiu ca trebuie sa bea cel putin doi litri de apa pe zi, potrivit unui studiu al Universitatii din Florida, 75% dintre cei chestionati erau deshidratati. Ceea ce inseamna ca nu consumau suficiente lichide.
Amestecul natural din 3 plante care îţi curăţă plămânii. Şi tu le ai în casă! Chiar dacă fumezi sau te-ai lăsat de curând de fumat, plămânii tăi sunt încărcaţi cu materii toxice care provin din ţigări.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai mănânci carne Carnea este un aliment extrem de apreciat de români, dar te-ai gândit vreodată ce s-ar întâmpla în corpul tău dacă ai renunța să mai consumi așa ceva?
Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Este semn bun sau rău? - Topul superstițiilor și cauzelor medicale Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori ce înseamnă când te mănâncă nasul. Și ai mai auzit și ceva superstiții legate de acest lucru.
CardioOrto Clinic - cele mai bune servicii de diagnosticare, tratament și recuperare Clinica medicală privată multidisciplinară CardioOrto Clinic oferă unele din cele mai bune servicii de diagnosticare, tratament și recuperare, fie că vine vorba de cardiologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie vasculară sau gastroeterologie.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, acuzat că-și trimite subordonații în vacanțe de lux în Cuba Acuzatii grave la adresa ministrului Sănătătii. Alexandru Rafila l-ar fi trimis pe șeful Agenției Medicamentului în Cuba, iar deplasarea ar fi o vacanță de lux, susține deputatul Emanuel Ungureanu.
9 trucuri pentru a te asigura că bei apă suficientă Nu este nevoie să-ți pui pahare pline cu apă lângă tine pentru că nu te vor tenta deloc. Mai bine învață cum să strecori apa în ritmul tău zilnic, fără să o remarci în mod special, ci ca o simplă completare a activităților tale.
Experții FDA recomandă utilizarea aceluiași tip de vaccin anti-COVID pentru doza iniţială şi pentru rapeluri. Care este SCOPUL Consilierii Agenţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA) au votat, joi, în unanimitate în favoarea combaterii aceleiaşi tulpini de coronavirus de acum înainte atât în timpul vaccinărilor anti-COVID-19 cu doze iniţiale, cât şi a inoculărilor cu doze booster.
Epidemiolog român, avertisment despre noua tulpină Kraken: Infectează în funcție de „ofertă” - Câți români mor încă de COVID-19 Epidemiologii români avertizează că vârful valului de coronavirus provocat de noua variantă de Omicron - Kraken nu este de neglijat în lunile ce vin, mai ales că în ultima perioadă, în țara noastră se moare în continuare de COVID-19. În ultimele luni, au murit între 20 și 50 de oameni în fiecare săptămână.
NU mai usca rufele în casă, pe calorifer! Riști boli grave - cea mai mare greșeală pe care poți s-o faci iarna Un studiu efectuat de cercetătorii scoţieni a identificat un pericol neştiut pentru sănătate: uscatul rufelor. Oamenii de ştiinţă au descoperit că hainele puse la uscat în interiorul caselor ameninţă sănătatea persoanelor predispuse la astm, rinită alergică şi alte tipuri de alergii.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi Toate nucile sunt în general surse excelente de proteine și îți asigură energie constantă, dar migdalele au beneficii suplimentare. Află ce avantaje crocante are consumul zilnic de migdale.
5 alimente care afectează negativ rinichii. Recomandările specialiștilor Rinichii îndeplinesc o funcție esențială în organism, cea de eliminare a toxinelor. Te mențin sănătos și reglează inclusiv tensiunea arterială. Află ce alimente trebuie să eviți pentru a preveni afecțiunile renale.
7 alimente care te ajută să îți crești masa musculară Dacă vrei să-ți reconturezi silueta și să arzi mai multe calorii trebuie să mizezi pe masa musculară. Află ce alimente delicioase cresc conținutul de proteine al meniului tău și te ajută să arăți așa cum ți-ai dorit mereu.
Ceața mentală: cauze și tratament Termenul de „brain fog” (disfuncție cognitivă persistentă) a devenit tot mai comun pe perioada pandemiei, fiind unul dintre simptomele caracteristice sindromului post-COVID-19. Ceață cerebrală este un termen utilizat pentru a descrie diverse simptome cognitive legate în mod obișnuit de o funcționare deficitară a creierului. În cele mai multe cazuri, ceață cerebrală nu prezintă semnificație patologică și poate fi cauzată de sterile de oboseală psihică prelungită, fluctuațiilor hormonale sau administrării anumitor tipuri de medicamente pentru tratarea anumitor afecțiuni, relatează realitateamedicala.net.
Scade numărul îmbolnăvirilor de gripă și viroze, în România, comparativ cu ultima săptămână - Raport INSP Peste 100.000 de cazuri de infecţii respiratorii acute - gripă clinică, IACRS şi pneumonii - s-au înregistrat în România în perioada 16 - 22 ianuarie, cu 25,9% mai puţin față de săptămâna precedentă, potrivit celor mai noi date făcute publice de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP).
Alimente depozitate în toaletă, într-o pensiune din Rânca - nereguli grave descoperite de inspectorii ANPC Nereguli grave au fost descoperite de către comisarii de la Protecția Consumatorilor în două unități de cazare din Gorj.
Cum beneficiezi de analize decontate, chiar dacă nu mai sunt fonduri CAS. Ce trebuie bifat pe biletul de trimitere O modificare legislativă, mai puțin cunoscută, face posibil ca anumiți pacienții să poată benefica de analize decontate de stat, chiar dacă unitatea sanitară anunță că s-au epuizat fondurile lunare alocate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Pentru aceasta, este nevoie ca pe biletul de trimitere medic să facă anumite mențiuni, în funcție de starea de sănătate și vârsta pacientului.
Rafila: Vaccinurile ar putea intra pe lista medicamentelor compensate! Veste bună pentru bolnavii cronici Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a declarat, joi, că în România există legislaţia necesară pentru compensarea vaccinării, iar în prezent se lucrează la normele pentru punerea în aplicare a acesteia. Oficialul și-a exprimat, astfel, speranţa că de anul viitor va fi o altă abordare care va permite protejarea unui număr cât mai mare de persoane împotriva infecţiei gripale.
Statistică îngrijorătoare. Aproape toate cazurile de gripă înregistrate săptămâna trecută, în județul Giurgiu, sunt la copii sub 14 ani Conform statisticilor autotităților sanitare din județul Giurgiu, virusul gripal se manifestă într-o majoritate covârșitoare la copiii sub 14 ani. Tot copiii sunt cei mai afectaţi şi de viroze şi pneumonii.
Ce se întâmplă când renunți la produsele lactate Ai consumat tot timpul lapte sau iaurt dar vrei să le elimini pentru a te simți mai bine? Descoperă ce se întâmplă cu organismul tău când renunți la produsele lactate.
Planta care reglează tensiunea arterială și te scapă de diabet Această plantă te poate scăpa de grăsime și de zahărul din sânge, reglează tensiunea arterială și te ajută să ai un somn odihnitor.
Poți să slăbești mâncând prăjitură la prânz! Secretele dietei „Maria Antoaneta”, care avea o talie de numai 58 de centimetri Cine ar fi crezut că prăjiturile pot fi incluse într-o dietă de slăbire? Chiar dacă pare împotriva oricăror reguli mult-trâmbițate de nutriționiști, Karen Wheeler, autoarea cărții „Dieta Maria Antoaneta: Cum să mănânci prăjituri și să slăbești”, și-a propus să răstoarne tot ceea ce știam până acum în materie de rețete de slăbit.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă iei o lingură de măsline pe stomacul gol. Ce nu îți spun medicii Cunoscut încă din antichitate pentru proprietățile sale miraculoase, uleiul de măsline a devenit tot mai popular în ultima perioadă, mulți preferându-l ca o alternativă mult mai sănătoasă la uleiul de floarea-soarelui. Însă mulți nu au luat în considerare consumul acestuia pe stomacul gol, obicei care aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. Nutriționiștii consideră că este necesar să consumăm acest aliment în fiecare zi.
10 alimente care pot avea efecte nebănuite asupra psihicului tău Devine din ce în ce mai la modă să consumăm alimente sănătoase. Când ne uităm la rafturile magazinelor alimentare și studiem ingredientele anumitor produse, este destul de ușor să ne dăm seama care alimente sunt bune pentru organismul nostru și care sunt dăunătoare.
Șeful ANPC, despre E-urile din alimente: „Ai demarat deja procesul de îmbălsămare încă din timpul vieţii” Ordinul care stabileşte detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost emis după ce s-a stabilit abordarea la nivel european, iar alături de numele produsului va trebui pus într-o paranteză şi numărul de E-uri "ca să ştii că, la momentul acela, ai demarat deja procesul de îmbălsămare încă din timpul vieţii", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu.
Rafila: Lucrăm la norme astfel încât vaccinarea să fie compensată mai ales pentru bolnavii cronici Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că există legislaţia necesară pentru compensarea vaccinării, iar în prezent se lucrează la normele pentru punerea în aplicare a acesteia, exprimându-şi speranţa că de anul viitor va fi o altă abordare care va permite protejarea unui număr cât mai mare de persoane împotriva infecţiei gripale.
7 alimente pe care să nu le mănânci pe stomacul gol Nu este suficient să alegi alimente sănătoase, ci felul în care le consumi va determina dacă sunt tolerate de organism fără efecte secundare. Află ce nu trebuie să mănânci niciodată pe stomacul gol.
De ce ar trebui să mănânci mai des un ou fiert: calorii și beneficii pentru sănătate Vrei să crești conținutul de proteine al dietei tale, să uiți de celulită și să ai multă energie? Un ou fiert are calorii foarte puține, dar îți oferă multe vitamine și minerale. Este un ingredient versatil pentru salate sau sandvișuri și nu ai de ce să eziți să consumi mai des această variantă consistentă.
Pericolul din legumele congelate - După ce vei afla asta, o să te gândești de două ori înainte să mai cumperi Produsele proaspete sunt mai gustoase și mai sănătoase decât cele congelate, o știm cu toții. Uneori, însă, din lipsă de timp sau din comoditate, alegem produse congelate. Iată ce efecte are consumul lor frecvent.
Dieta cu coji de banane - slăbești garantat dacă faci asta Dieta cu coji de banane. Luptă cu kilogramele în plus poate lua sfârșit după ce multe diete nu au funcționat din cauza faptului că fiecare organism este diferit.