Articolele din categoria PROMO TV:

Dr. Sorin Patrascoiu, Medic Primar Urologie, Supraspecializare in Chirurgie Robotica
Intervenții robotice, realizate în cadrul MedLife Medical Park, cu tehnologia de ultimă generație a robotului da Vinci Xi
MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă să vină în întâmpinarea nevoilor pacienților cu soluții inovatoare pentru a crește calitatea tratamentelor oferite și pune la dispoziția acestora intervenții robotice realizate cu tehnologia da Vinci Xi. Sistemul de chirurgie robotică este disponibil în cadrul MedLife Medical Park, cel mai mare hub medical al Grupului, fiind utilizat pentru tratarea unui spectru larg de afecțiuni, de la cele ginecologice, urologice, digestive până la cele oncologice, bariatrice și ale peretelui abdominal. 
Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii
Realitatea Plus, amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate
Realitatea PLUS demarează o amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate. Realizatoarea emisiunii Legile Puterii, Alexandra Păcuraru, a dezvăluit în exclusivitate planul mai multor autorități locale de a distruge lăcașuri de cult pentru că nu ar avea autorizație legală. Totul a ieșit la iveală după ce primăria Constanța a încercat să pună la pământ biserica "Izvorul Tămăduirii". La cererea Realitatea PLUS, a fost întocmit de urgență un proiect de lege care să oprească distrugerea lăcașurilor de cult, iar Guvernul, prin purtătorul sau de cuvânt, a declarat în exclusivitate că susține orice soluție legală de salvare a acestora. 
Ludovic Orban la "Legile Puterii"
Ludovic Orban, invitat la "Legile Puterii". Dezvăluirile care dinamitează scena politică - ora 20:50
Luni, de la ora 20:50, este seara marilor dezvăluiri. Omul care a renunțat la funcția de premier pentru formarea coaliției vine în platoul Realitatea PLUS. Ludovic Orban va fi fața în fața cu Alexandra Păcuraru și va răspunde la cele mai grele întrebări ale momentului. Încotro se îndreaptă România? Suntem la apogeul crizei economice sau ce e mai greu abia acum urmează? Ce se va întâmpla în doar câteva luni cu facturile la energie? Vom mai avea cu ce plăti jaful furnizorilor și al distribuitorilor? 
Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov
Trustul Realitatea nu se lasă intimidat! Minciunile lui Thuma, demontate. Ancheta continuă - care este adevărata față a președintelui CJ Ilfov?
Dezvăluirile Realitatea PLUS îl bagă în corzi pe Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.  După ce au început să i se facă publice matrapazlâcurile și legăturile cu mai marii lumii interlope, în anchetele de excepție din emisiunea Culisele Statului Paralel, a început să-și încordeze mușchii în dreapta și în stânga și să se laude, în cercurile obscure în care-și duce existența, că a reușit să cenzureze emisiunile postului nostru. Ba mai mult, mai ceva ca un magician, ar fi reușit, spune el, să șteargă și înregistrările de pe site-ul televiziunii, realitatea.net. Realitatea este, însă, cu totul alta! Nu numai că emisiunile au fost monitorizate, continuând anchetele jurnalistice, dar seria dezvăluirilor explozive continuă! Trustul Realitatea nu se lasă intimidat! Realitatea PLUS merge înainte și jocurile lumii mafiote din care face parte șeful Consiliului Județean Ilfov încep să iasă la lumina. Tic-tac! Tic-tac! Zarurile au fost aruncate!
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, la Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru Exclusiv
Sorin Cîmpeanu prezintă radiografia învățământului din România, într-o ediție specială Legile Puterii, MARȚI, de la 20.50
Ediție specială a emisiunii Legile Puterii, marți, de la ora 20.50. Ministrul Educației vine în platoul Realitatea pentru a prezenta radiografia sistemului de învățământ. Sorin Cîmpeanu va fi față în față cu Alexandra Păcuraru și ne va explica ce este de făcut pentru a salva generațiile viitoare, generații ce pot scoate România din negura crizelor care s-au abătut asupra ei. 
Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA la București Exclusiv
Adrian Zuckerman: "Nu trebuie să ne fie frică de șantajul lui Putin! Trebuie să scoatem armata rusă din Ucraina"
Adrian Zukerman, fost ambasador SUA la București, a vorbit, miercuri seara, în exclusivitate la emisiunea "Legile puterii" de la Realitatea PLUS, despre situatia prin care trece Europa în prezent având în vedere războiul de la graniță. Potrivit fostului ambasador, Europa trebuie să ofere un răspuns clar și ferm Rusiei. "Nu trebuie să ne fie frică de șantajul lui Putin", a afirmat Zuckerman, subliniind că "un terorist nu trebuie să fie ajutat de nimeni. Trebuie tratat ca atare. Oamenii nevinovați nu pot să fie omorâți și terorizați de nimeni". Acesta merge chiar mai departe și vorbește despre instituirea flyzone, măsură  cerută în mod repetat de autoritățile de la Kiev la începutul invaziei, însă care ar fi antrenat un răspuns aprig din partea Kremlinului pentru că ar însemna implicarea NATO în conflict. 
Sursa foto: Pixabay
Premieră în chirurgia românească privind evitarea anusului contra naturii la pacienții cu cancer de rect
Primul articol al unei echipe 100% romanesti, coordonata de chirurgul Florin Grama, medic primar chirurg la Spitalul Clinic Coltea si lector universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, a primit acceptul pentru publicare in revista Societății Americane de Chirurgie Colorectala (ASCRS) - Diseases of the Colon & Rectum Journal, cea mai prestigioasa revista din lume adresata chirurgiei colonului si rectului. Revista americana este considerată un reper in domeniul publicațiilor medicale, fiind pozitionata in top 10% publicatii medicale la nivel mondial.
Comunicat Realitatea Media
Comunicat Realitatea Media: Trustul nostru NU va ceda NICIODATĂ presiunilor de ȘANTAJ. Bogdan Muzgoci va fi ACȚIONAT ÎN JUDECATĂ pentru MINCIUNILE aruncate în spațiul public
În urma apariției în spațiul public a unor acuzații neadevărate făcute la adresa conducerii postului nostru și a foștilor colegi de către Bogdan Muzgoci, dorim să facem următoarele precizări: Realitatea Plus nu a făcut niciodată presiuni asupra unui angajat, altele decât cele de a-și face meseria cu cât mai multă implicare și profesionalism. 
Încrederea în domeniul investițiilor - studiu de caz de Vestor România
Încrederea în domeniul investițiilor - studiu de caz de Vestor România
Piețele financiare sunt într-o expansiune accelerată, potențată de schimbările economice, tehnologie și globalizare. Pe acest fond, apar din ce în ce mai multe persoane, de diferite vârste și niveluri de educație, care își doresc să înceapă să investească și, ca rezultat, apar, din păcate, și consultanții fără experiență care profită de acest trend pentru câștiguri rapide bazate pe lipsa de educație financiară a maselor.