Articolele din categoria PROMO TV:

Comunicat Realitatea Media
Comunicat Realitatea Media: Trustul nostru NU va ceda NICIODATĂ presiunilor de ȘANTAJ. Bogdan Muzgoci va fi ACȚIONAT ÎN JUDECATĂ pentru MINCIUNILE aruncate în spațiul public
În urma apariției în spațiul public a unor acuzații neadevărate făcute la adresa conducerii postului nostru și a foștilor colegi de către Bogdan Muzgoci, dorim să facem următoarele precizări: Realitatea Plus nu a făcut niciodată presiuni asupra unui angajat, altele decât cele de a-și face meseria cu cât mai multă implicare și profesionalism. 
Încrederea în domeniul investițiilor - studiu de caz de Vestor România
Încrederea în domeniul investițiilor - studiu de caz de Vestor România
Piețele financiare sunt într-o expansiune accelerată, potențată de schimbările economice, tehnologie și globalizare. Pe acest fond, apar din ce în ce mai multe persoane, de diferite vârste și niveluri de educație, care își doresc să înceapă să investească și, ca rezultat, apar, din păcate, și consultanții fără experiență care profită de acest trend pentru câștiguri rapide bazate pe lipsa de educație financiară a maselor.
Culisele Statului Paralel Exclusiv
VIDEO Culisele Statului Paralel: Cum a falimentat clanul Herăscu Galațiul. Statul, păgubit cu sute de milioane de euro
În ultimii 30 de ani, România a fost sufocată de mafii locale care și-au extins tentaculele cât de mult au putut și cât de mult le-a fost permis. Susținute chiar de către instituțiile care ar trebui să protejeze cetățenii de rând, clanurile formate din adevărați moguli locali au adus la sapă de lemn fabrici prospere în trecut. Județul Galați nu este o excepție. Acolo, încă de la începutul anilor 2000, presa locală relata despre tunurile financiare date de către supranumitul „clan Herăscu”, dar și despre un dosar pe care DIICOT l-a deschis pe numele acestei familii.
Dezvăluirile care dinamitează România. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău
Dezvăluirile care dinamitează România. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău - Caracatița milionarilor din umbră
Trafic de droguri, prostituate și tutun de contrabandă pe filiera Chișinău- România, ca în Columbia cu Pablo Escobar și Mexicul lui El Chapo Guzman. Rețeaua de crimă organizată din România, cu tentacule în toată țara, este controlată de milionarii din umbră de la compania-simbol a contractelor de salubritate cu statul - Romprest: acționarul Andrei Dracea, directorul executiv Răzvan Duca Ghenoiu și administratorii Marian Bogdan Adimi și Orlando Valache. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău - dezvăluiri explozive pe realitateadinmoldova.md.
Viața e mai simplă când nu amestecăm lucrurile
Viața e mai simplă când nu amestecăm lucrurile (P)
Primăria Sectorului 3 informează cetățățenii, asociațiile de proprietari sau societățile comerciale din Sectorul 3 că au obligativitatea colectării selective a deșeurilor. Pentru că primăria a demarat deja proceduri necesare colectării selective și pentru că există infrastructura necesară colectării și procesării adecvate a deșeurilor, tot ce mai avem de făcut este să colaborăm și să ne educăm pentru a proceda cu toții conform normelor legislative în vigoare.
Trustul Realitatea a lansat încă două televiziuni: Realitatea Sportivă și Realitatea Star
Trustul Realitatea a lansat încă două televiziuni: Realitatea Sportivă și Realitatea Star - invitați surpriză în platou - VIDEO
Trustul Realitatea a lansat încă două televiziuni, chiar de Ziua Națională. Realitatea Sportivă și Realitatea Star au intrat în casele românilor în zi de mare sărbătoare. Noul proiect promite cele mai bune știri din sport, dar și din lumea mondenă. Anamaria Prodan și Kamara au dat startul unui program artistic de excepție. Cele două gazde au pregătit o mulțime de surprize pentru cei de acasă. De la marea petrecere de lansare nu au lipsit oaspeții de seamă.