Articolele din categoria PROMO TV:

Elena Udrea, primul interviu din închisoare
Elena Udrea, interviu din închisoare - Dezvăluirile care răstoarnă tot sistemul mafiot: Perioada neagră a României nu s-a terminat!
Elena Udrea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, jurnalistei Anca Alexandrescu, chiar în închisoare. Udrea a făcut dezvăluiri despre felul în care Statul Paralel funcționează chiar și în ziua de astăzi, o caracatiță a corupției prin care deciziile din Justiție sunt influențate. În plus, Elena Udrea a transmis mai multe documente relevante redacției Realitatea PLUS.
Fetele de pe centură „lucrează” în plină stradă, în 2023! Exclusiv
Când autoritățile întorc fața - drama „centuristelor" din România lui 2023 despre care nu vorbește nimeni: „Pentru chirie merită"
Anul 2023. Prostituţia la colţ de stradă încă există, chiar dacă suntem în epoca internetului. România e plină de profesioniste ale amorului tarifat, însă lumea a devenit atât de obișnuită cu situația încât nu mai acordă nimeni niciun fel de atenție fenomenului, vorbindu-se despre subiect doar dacă apare un caz de amploare precum cel al fraților Tate. 
Andrew și Tristian Tate / Foto: Profi Media Exclusiv
Alfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși
Alfred-Maurice de Zayas este un avocat american, scriitor, istoric, expert în domeniul drepturilor omului și al dreptului internațional, funcționar de rang înalt al Organizației Națiunilor Unite în retragere, activist pentru pace și, din 2012, expert independent al Organizației Națiunilor Unite pentru promovarea unei ordini internaționale democratice și echitabile (cunoscut și sub numele de raportor special), numit de Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite. Alfred-Maurice de Zayas a studiat istoria și dreptul la Harvard, unde a obținut titlul de doctor în drept. A practicat dreptul corporatist în cadrul firmei de avocatură Simpson Thacher and Bartlett din New York și este membru pensionar al Baroului din New York și Florida. Alfred-Maurice de Zayas a acordat un amplu interviu jurnalistei Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru despre cazul fraților Tate. 
Ora 21.00 - Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
Ora 21.00 - Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
În această seară, de la ora 21, Realitatea Plus vă oferă un Revelion bucovinean. Laurențiu Botin vă va însoți la trecerea dintre ani cu un program tradițional realizat în inima Bucovinei. Muzica și dansurile tradiționale, fără strop de kitsch, sperăm să vă fie pe plac și să vă facă să intrați în noul an cu bucurie și speranță. Pleacă 2022, un an greu, să așteptăm cu încredere anul 2023. 
Sorin Oancea
Sorin Oancea, acuzat de evaziune fiscală și delapidare: milioane de euro, sifonate din conturile B1 - raportul ANAF certifică grave nereguli civile și penale
În urma Adunării Generale a Acționarilor din 19 decembrie 2022, noul administrator al societății B1 Channel SRL este Bobby Păunescu. Co-acționarul Sorin Oancea este acuzat de fapte deosebit de grave, delapidare și evaziune fiscală. În plus, pe rolul instanței a fost deschisă procedura de intrare în insolvență, având ca termen de judecată 18 ianuarie 2023. 
România, țara nimănui. JAFUL din pădurile țării trebuie să înceteze! Românii își vor țara înapoi
România, țara nimănui. JAFUL din pădurile țării trebuie să înceteze! Românii își vor țara înapoi - TRIMITE imagini care demască abuzurile!
S-au dus vremurile în care codrul era frate cu românul. Pădurea a ajuns să dispară sub ochii noștri, retezată de lamele reci ale capitalismului. Din nepăsarea statului și de multe ori cu complicitatea nefirească a acestuia, bogăția brută a pământului ne este furată palmă cu palmă, strop cu strop. Trustul Realitatea NU CEDEAZĂ! Ghinion pentru cei care cred că valul trece! Politicienii și guvernanții sunt obligați să asculte vocea poporului! Dacă aveți dovezi ale jafului, fiți români! Apărați România! Haideți să ne luăm țara înapoi! 
Campanie Realitatea PLUS - Vrem PETROM înapoi
VREM PETROM ÎNAPOI: „Mă alătur inițiativei. Vreau ca statul să-l naționalizeze. Ajunge cu umilința poporului român!” - Vocea ta contează!
Românii semnează masiv petiția inițiată în premieră națională de postul nostru de televiziune. Petrom este a României, ne vrem petrolul înapoi - spun cei mai mulți dintre oamenii care s-au alăturat demersului Realitatea PLUS. Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.  Vocea voastră, a tuturor, contează! Intrați pe realitatea.net și răspundeți la întrebarea: DORIȚI CA PETROM SĂ REVINĂ STATULUI ROMÂN? Rezultatele ÎN TIMP REAL pot fi văzute AICI.