Articolele din categoria POLITICĂ:

Nicolae Ciucă/ Captură video
Nicolae Ciucă: Bătălia acestui an este între democraţie şi autoritarism. Românii trebuie protejați de MANIPULARE și DEZINFORMARE
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că 2024 este an electoral la nivel global iar bătălia acestui an este între democraţie şi autoritarism. ”Parte din datoria noastră este să protejăm nu doar patria şi libertatea românilor, ci şi să-i protejăm pe aceştia de manipulare şi dezinformare”, a transmis Ciucă.
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Premierul Ciolacu, vizită importantă în Qatar: Avem în vedere atragerea de investiții în valoare de 15 miliarde de euro
Guvernul a anunțat, marți, că dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții în valoare de 15 miliarde de euro va fi pe agenda întrevederilor pe care premierul României, Marcel Ciolacu, și delegația oficială le vor avea în cadrul vizitei de lucru în Statul Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024. De asemenea, prim-ministrul se va întâlni cu reprezentanți ai comunităților de români din Qatar.
Eugen Tomac/ Facebook
Eugen Tomac: Bucureștiul este orașul meu de suflet și îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese
Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, luni seara, că primarii susţinuţi de Alianţa Dreapta Unită în Bucureşti trebuie să-continue proiectele, ”pentru că au demonstrat că se poate”. "Bucureștiul este orașul meu de suflet și îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese, oameni care să găsească soluții inteligente, oameni implicați și curajoși", a arătat liderul PMP.
Emanuel Ungureanu, deputat USR
Cătălin Cîrstoiu, atacat din toate părțile. Pe numele medicului a fost depus un denunţ la DNA şi o sesizare la ANI: ce acuzații i se aduc
Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, luni, la DNA un denunţ pe numele lui Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi înşelăciune. Parlamentarul nu s-a oprit însă aici. El a depus și o sesizare la ANI cu privire la posibile situaţii de incompatibilitate şi conflict de interese în care s-ar afla medicul Cîrstoiu.
Cristian Popescu Piedone
Piedone îi răspunde lui Grindeanu: Nu sunt candidatul-deocamdată. Merg până la capăt
Cristian Popescu Piedone reacționează după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că acesta este, citez: ”momentan candidat”. În replică, Piedone susține, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că odată intrat în cursa pentru capitală, merge până la capăt. De asemenea, el a vorbit și despre o posibilă alianță pe care ar fi propus-o, dar nu a fost luată în calcul. 
Silvestru și Diana Șoșoacă/ Arhivă foto
Shimb acid de replici la TV, în scandalul Șoșoacă. Diana: "Silvestru e chel, are burtă, e un violent". Silvestru: "Dacă divorțat nu pot, măcar văduv să ajung"
Continuă scandalul între Diana și Silvestru Șoșoacă. Senatoarea lui Putin s-a dus la Serviciul Omoruri să îi facă o nouă plângere penală soțului său. A profitat de moment și s-a agățat și de scandalul momentului cu morțile de la Spitalul Pantelimon și le-a spus jurnaliștilor că vrea să facă o plângere și în acest caz. Silvestru Șoșoacă a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS, la emisiunea 100% că ultimele reacții ale soției sale vin pe seama încălzirii de afară. 
Anca Alexandrescu dezvăluie manevrele disperate ale coaliției de a găsi un înlocuitor pentru Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu va fi retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Anca Alexandrescu dezvăluie manevrele disperate ale coaliției de a găsi un înlocuitor
 Anca Alexandrescu a anuntat, vineri, ca situația medicului Cătălin Cîrstoiu nu este deloc roz în interiorul coaliției din cauza scorului său scăzut în sondaje. Azi, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel la Realitatea Plus a revenit cu informații din spatele ușilor închise și a spus că zilele de prezență a medicului pe scena politică se îndreapă spre sfârșit. În încercarea de a-i găsi un înlocuitor capabil să atragă mai multe voturi, coaliția a apelat la Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și la fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.
Marius Lulea
Scandal în AUR, după contrele pe candidatura lui Gușă la Capitală: Lulea, suspendat din partid: "Nu mă consider indispensabil, e loc de oameni mai buni"
George Simion, declarații bombă, în direct la Realitatea Plus! Liderul AUR a anunțat la emisiunea Culisele Statului Paralel faptul că îl va suspenda pe Marius Lulea din funcția de prim-vicepreședinte al partidului, după ce acesta s-a opus candidaturii lui Cozmin Gușă la Primăria Capitalei. În urma acestor declarații, Marius Lulea a reacționat cu o postare pe Facebook. Acesta susține că acceptă decizia luată de Simion, pentru că este cel mai bun lider politic.