Alt tip Aşa îţi poţi întineri tenul garantat. Metodă revoluţionară Cine se gândea acum o sută de ani, când Einstein spunea ca este posibilă producerea unei raze de lumină care sa emită energie, că ideea sa va sta la baza laserului şi va deveni vioara întâi în tratamentele cosmetice?
Alt tip Laptele praf, plin de substanţe chimice dăunătoare pentru bebeluş. Renunţaţi la el Vă vine să credeţi că laptele praf, promovat drept aliment natural, provenit din lapte de vacă, este dăunător pentru bebeluşi? Nu veţi găsi asta pe etichete, dar sunt multe studii care o demonstrează. Multe mame recurg la acest înlocuitor, în loc să apeleze la băncile de lapte, care există şi în România.
Alt tip Cea mai eficientă metodă de depistare incipientă a cancerului la sân Ecografia şi a mamografia sunt două metode de investigare a bolilor caracteristice sânului cu care sunt la curent toate femeile, dar nu sunt singurele! Aflăm astăzi despre cea mai eficientă: Rezonanța magnetică nucleară.
Alt tip Şi adulţii îşi pot corecta anomaliile dentomaxilare, nu numai copiii. Iată cum Ortodonţia, specializarea medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare, dă rezultate excepţionale la copii.
Alt tip Boala nevăzută afectează tot mai multe persoane. Va fi prima cauză de dizabilitate în anul 2020 Depresia este o boala misterioasa care daca nu este depistata la timp si nu este tratata cum se cuvine poate duce la adevarate drame. Studiile cele mai recente arata ca la baza aceste afectiuni se afla un dezechilibru intre substantele chimice din creier, stresul, oboseala, complexe si frustrari.
Alt tip Cum pot fi folosite celulele sângelui pentru întinerire Orice copil ştie că sângele este o substanţă lichidă de culoare roşie, care circulă prin vene şi artere şi asigură nutriţia şi oxigenarea organismului.
Alt tip Beneficiul neştiut al alcoolului. Ce se întâmplă dacă bei un pahar pe zi Abordăm astăzi un subiect care va binedispune pe mulţi, iar pe alţii, mai conservatori, îi va enerva: beneficiile alcoolului!
Alt tip Cea mai bună metodă de a descoperi la timp cancerul de sân Principala cauza de deces a femeilor peste 40 de ani este cancerul mamar. Descoperirea precoce a cumplite maladii reduce drastic mortalitatea, iar acest lucru il putem face cu ajutorul mamografiei.
Alt tip Nu amâna vizita la medicul ortodont! Cu ajutorul său îţi protejezi întreg organismul! Pana nu de mult, stiam ca daca avem o problema cu dantura apelam cu incredere la stomatolog. Însă in acest domeniu au aparut specializari care cresc şansele menţinerii unei danturi sănătoase.
Alt tip Legătura dintre mâncare și sănătatea psihică. Alimentele de care creierul are nevoie Creierul funcţionează fără pauză. Are grijă de memorie, locomoţie, respiraţie, bătăile inimii şi organele de simţ. Munceşte din greu 24 de ore din 7 zile, chiar şi când dormi. Asta inseamna ca are nevoie constant de combustibil.
Alt tip Câteva argumente ştiinţifice pentru cei care riscă viaţa semenilor refuzând vaccinarea Venim în întâmpinarea celor care au dileme asupra necesităţii vaccinării, în contextul unor adevărate campanii împotriva imunizării.
Alt tip Nu aruncaţi dinţii de lapte! Din ei se pot preleva celule stem. Iată pentru ce Invatati-va copiii sa se comporte cu dintii de lapte ca si cum ar avea nevoie de ei tot restul vietii! Nu mai este un secret faptul că din ei se pot preleva celule stem, acestea constituind substratul necesar formarii unui dinte nou.
Alt tip 5500 de românce sunt diagnosticate anual cu cancer la sân. Cum poate fi prevenită boala La fiecare trei minute, undeva în această lume, o femeie este diagnosticată cu cancer la san. România nu este ocolită: 5.500 de cazuri noi pe an.
Alt tip Nu rataţi momentul castanelor, reginele lunii octombrie! Câteva beneficii pentru sănătate Dacă am alcătui un calendar al roadelor cu ajutorul cărora natura ne ţine în viaţă şi ne ajută să rămânem sănătoşi, în luna octombrie, castanele s-ar bate puternic pentru a fi considerate vioara întâi. Spre deosebire de alte fructe cu coajă, castanele sunt relativ scăzute în calorii, transporta mai putine grasimi, dar reprezintă o sursa bogata de minerale, vitamine si fito-nutrienti.
Alt tip Tot ce trebuie să știi despre nașterea naturală În pofida faptului ca tot mai multe femei aleg nașterea naturală, un procent nefiresc de mare nu reușesc. Ce se intamplă, care sunt motivele imposibilității de a naște natural le vom afla imediat de la domnul doctor Niculescu.
Alt tip Produsele pentru bebeluşi sunt pline de zahăr! Nu le riscaţi viaţa celor mici O spunem mereu: creierul funcţionează în mare parte pe bază de comportament învăţat. Dacă obişnuieşti organismul cu toxine de la o vârstă fragedă există riscul să-şi ceară drepturile mai târziu, adică şi mai multe toxine.
Alt tip Totul despre vaccin. Ce efecte are, de fapt, asupra organismului În afară de vitaminizarea și remineralizarea organismului, imunizarea cea mai eficientă împotriva gripei este cu ajutorul vaccinului.
Alt tip Atenție la alimentele cumpărate din supermarket. Ce s-a descoperit în cazul a 74% din ele Avem tendința de a crede că zahărul adăugat se găsește în principal în deserturi, cum ar fi prăjiturile. Adevărul este însă că este conţinut şi în multe alimente sărate, cum ar fi pâinea sau sosurile pentru paste.
Alt tip Mijlocul toamnei, cel mai bun moment să prevenim astenia de primăvară Suntem abia la mijlocul toamnei, dar este cel mai prielnic moment ca să luptăm cu astenia de ...primăvară. Nu este nicio greşeală! Astenia de primăvară nu este o tulburare psihică generată de melancolie, ci este rezultatul lipsei unor substanţe din organism.
Alt tip Ce trebuie să ştie femeile însărcinate despre o boală rară: Sindromul Apert Dacă investigaţiile medicale de astăzi ar fi trecut prin mintea cuiva acum 100 de ani, deveneau cu certitudine subiect de best-seller în materie de science fiction. Spre deosebire de atunci, medicii ştiu că imaginaţia nu are limite, şi că va deveni, în timp, realitate.
Alt tip Vrei să slăbești? Fă asta dimineața, înainte de micul dejun Pentru foarte mulţi dintre noi, ideea de a ne trezi dimineaţă cu o oră mai devreme pentru a face mişcare este de nesuportat. Sunt însă mulţi care pot depune mărturie că exerciţiile fizice de dimineaţă au mai mulrte beneficii decât cele făcute în a doua parte a zilei sau chiar seara.
Alt tip OMS recomandă guvernelor să lupte cu obezitatea suprataxând băuturile îndulcite Guvernele ar trebui să taxeze suplimentar bauturile care contin zahar, pentru a lupta impotriva epidemiei globale de obezitate si diabet zaharat, a recomandat Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citată de Reuters. Un raport dat publicităţii de Ziua Mondială care marchează dezastrul Obezităţii arată că majorarea preţurilor cu 20 la suta ar putea reduce consumul de băuturi dulci.
Alt tip E timpul pentru elixirul tinereţii! Iată cum îţi îmbunătăţeşti viaţa cu suc de struguri În împărăţia toamnei, există un moment special: culesul viei. Fie că o aveţi în familie, fie că aveţi drum prin piaţă, nu ignoraţi darul ei fantastic pentru sănătate: mustul. Dacă începeţi cu un pahar pe zi, neapărat înainte de masă, şi mergeţi cu generozitatea faţă de sănătatea dumneavoastră până la un litru, puteţi spune că aţi strecurat în organism elixirul tinereţii.
Alt tip 10 ceaiuri care nu au voie să lipsească din casă pe durata iernii Medicina virează cu putere spre leacuri, spre metode tradiţionale, vechi de vindecare. Dar deşi tratarea multor afecţiuni nu se poate baza exclusiv pe puterea lor tămăduitoare decât cu riscuri, există câteva daturi ale naturii care nu trebuie să ne lipsească din casă.
Alt tip România - țara unde un copil cu Sindrom Down nu are nici o șansă Oricat de mult ar fi avansat stiinta, analizele genetice nu pot depista in proportie de 100%, inca din burta mamei, toate afectiunile de care ar putea suferi un copil.
Alt tip Cel mai mare cercetător canadian în domeniul depresiei: marijuana tâmpeşte! Susţinătorii teoriei conform căreia consumul de marijuana nu ar diminua funcţiile cerebrale au primit zilele trecute o grea lovitură.
Alt tip Studiu pe 70.000 de persoane din 64 de ţări: internetul ne ajută să reducem kilogramele Internetul nu ne ţine lipiţi de calculator, pe scaun, deci nu îngraşă, dacă avem o minte suficient de isteaţă. Dimpotrivă! Provocările virtuale au potențialul de a îmbunătăți sănătatea publică pe o scară globală, potrivit rezultatelor unui experiment gigantic publicat în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie.
Alt tip Un mic truct pentru a putea avea un dialog cu adolescentul aflat la vârsta revoltei Dacă simţiţi că adolescentul dumneavoastră vă scapă din mână, şi că nu-l mai cunoaşteţi, trageţi aer în piept şi întrebaţi-vă: comportamentul său este rezultatul faptului că i-aţi dat independenţă totală sau se află doar la vârsta hormonilor?
FRESH REFRESH. Ce trebuie să știți, neapărat, când chemați ambulanța acasă Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a generat din nou discuţii despre eficienţa sistmului medical din România. Procurorii vor stabili dacă diagnosticarea artistului cu atac de panică s-a făcut cu respectarea de către medic a ghidului terapeutic pentru medicina de urgenţă. Iată însă câteva informaţii pe care este bine să le cunoaşteţi atunci când chemaţi în ajutor ambulanţa.
Alt tip Sistemul hibrid de îngrijire a tenului: sănătate şi make-up în acelaşi timp! În căutarea frumuseții si tinereții veșnice am nimerit absolut din intâmplare la o expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică și îngrijire corporală.