Articolele din categoria MEDIU:

verificari lemne deva
Mai multe transporturi ilegale de lemn depistate de polițiștii deveni în urma unor filtre rutiere și verificării unor firme
Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei, pentru că transporta mai mult lemn decât avea în acte. Acesta a fost prins de poliţiştii din Baia de Criş, în cursul unei acţiuni ce a avut loc pe DN 76. Poliţiştii Secției de Poliție Baia de Criș au identificat în data de 12 mai, în cursul unei acţiuni ce a avut loc pe DN 76, un autotren cu material lemnos, care circula din direcția Oradea – Brad și care era condus de un tânăr de 23 de ani.
perchezitii lemne
Percheziții în patru județe privind tăierea ilegală de lemne
Polițiștii au desfășurat percheziții în mai multe județe, printre care Sibiu, în privința tăierii ilegale de lemne. Conform IPJ Alba, polițiștii din Alba au reținut  șase persoane care sunt bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, tăiere fără drept de arbori și furt de arbori. În perioada 2018 – 2020 ar fi sustras, din fondul forestier național, peste 1.900 de metri cubi de material lemnos. Polițiștii au ridicat documente și au aplicat sechestru pe 4 terenuri și un autoturism de lux. Ancheta se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
Pietrele semiprețioase și semnificațiile lor. Ce piatră alegi, în funcție de ce transmite aceasta? (P)
Pietrele semiprețioase și semnificațiile lor. Ce piatră alegi, în funcție de ce transmite aceasta? (P)
Bijuteriile cu pietre semiprețioase se bucură de popularitate în întreaga lume, atât datorită designului lor spectaculos, ce inspiră eleganță și rafinament, cât și datorită semnificațiilor și puterilor inedite despre care se tot povestește. Simbolistica fiecărei pietre în parte îți poate sugera pe care să o alegi, în funcție de trăsăturile tale de personalitate.