Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Foto arhivă
CULISELE STATULUI PARALEL. Acuzații GRAVE: RMN „la negru”, la Spitalul Pantelimon
După dezvăluirile legate de morțile suspecte de la Secția ATI a Spitalului Sf. Pantelimon, Ziarul Cetățeanul vine cu o nouă serie de informații-bombă. În aceeași unitate spitalicească s-ar fi făcut zeci, sau chiar sute de investigații RMN „la negru”, pe un aparat fără autorizație de funcționare, sub acoperirea unor așa-zise teste de calibrare gratuite, pe voluntari. Potrivit jurnaliștilor, mai mulți așa ziși „pacienți voluntari” au confirmat că au plătit pentru analize, pe care le-au folosit ulterior la medicii specialiști.
Bărbat, reținut de DNA după ce a fost prins în flagrant când primea mită 20.000 de euro pentru o "intervenție" în instanță într-un dosar cu greutate
Bărbat, reținut de DNA după ce a fost prins în flagrant când primea mită 20.000 de euro pentru o "intervenție" în instanță într-un dosar cu greutate
Un bărbat a fost reţinut de procurorii anticorupție pentru trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant în timp de primea 20.000 de euro de la o persoană, susţinând că poate interveni la judecători de la Curtea de Apel Bucureşti pentru a obţine o pedeapsă cu suspendare sau achitarea într-un dosar de tentativă la omor.
Mihai si Vlad Pascu (sursă foto. Facebook Mihai Pascu)
Criminalului drogat Vlad Pascu rămâne în arest. Instanța i-a respins cererea de a fi cercetat în libertate
După mai multe ore de deliberări, completul de judecată a respins ca neîntemeiată cererea avocaților lui Vlad Pascu privind punerea acestuia în arest la domiciliu. Sentința este definitivă.Tânărul are a provocat accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, soldat cu doi morți, s-a prezentat marți în fața magistraților de la Tribunalul Constanță, după ce la ședințele anterioare a fost audiat prin sistem video.