Articolele din categoria DÂMBOVIŢA:

Trei tineri, arestați în Târgovişte după ce au lovit doi angajaţi dintr-un spital
Trei tineri, arestați în Târgovişte după ce au lovit doi angajaţi dintr-un spital
Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 28 de ani în stare de ebrietate au fost arestați de poliţiştii dâmboviţeni după ce au mers la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte şi au făcut scandal, lovind doi angajaţi ai unităţii medicale, cei trei fiind nemulţumiţi că trebuie să aştepte prea mult pentru ca unul dintre ei să fie văzut de un medic, scrie News.ro.
Moarte suspectă în Dâmboviţa. O femeie s-ar fi intoxicat în timp ce îşi vopsea părul, în baie
Moarte suspectă în Dâmboviţa. O femeie s-ar fi intoxicat în timp ce îşi vopsea părul, în baie
Durere fără margini într-o familie din satul dâmboviţean Ibrianu, comuna Corneşti. Doi copii, unul în clasa a IX-a şi unul în clasa a XII-a au rămas fără mamă. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă în baie de către băiatul ei cel mic. Soţul Florinei a încercat să o readucă la viaţă până a ajuns ambulanţa, însă în zadar. Medicii au resuscitat-o zeci de minute în şir, dar femeia nu a mai respirat.
Bătaie de joc: copiii dintr-o localitate, nevoiţi să meargă 4 kilometri prin noroi, până la şcoală Video
Bătaie de joc: copiii dintr-o localitate, nevoiţi să meargă 4 kilometri prin noroi, până la şcoală
Incompetenţa autorităţilor şi lipsa banilor lasă sate întregi fără drumuri, apă și lumină. Este şi cazul satului dâmboviţean După Deal, unde 80 de familii sunt rupte de restul lumii, iar 40 de elevi au de mers prin noroi, în fiecare zi, peste 4 kilometri ca să poată ajunge la şcoală. De fiecare dată pleacă la ei cu schimburi, pentru a fi curați la ore. Apoi, la întoarcere, îi așteaptă alți patru kilometri mizerabili, relatează Realitatea TV.