Articolele din categoria ACTUAL:

Câți bani „trebuie să dai” pentru a deveni avocat - Ce e important de știut înainte de examenul de admitere în Barou
Câți bani „trebuie să dai” pentru a deveni avocat - Ce e important de știut înainte de examenul de admitere în Barou
În lumea avocaturii, mulți aspiranți se tem că pentru a deveni avocați trebuie să dispună de o avere sau să provină din familii cu unele conexiuni puternice în domeniu. Un tânăr avocat a explicat, înainte de examenul de admitere în barou, cum este sistemul de pătrundere în avocatura și a demitizat variantele în care ai nevoie de bani mulți pentru a reuși. 
Beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai a primit prima vizită în arest
Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai, a primit prima vizită în arest. Noi detalii din trecutul tenebros al șoferului ucigaș
Vlad Pascu a fost vizitat de mama sa în arest! Este prima vizita pe care Miruna Pascu o face de când fiul său a fost arestat pentru uciderea celor doi studenți. Între timp, autoritățile vor să îi prelungească arestul preventiv cu încă 30 de zile. Avocații tânărului drogat nu au contestat măsura, dar au timp și astăzi să atace. 
CSAT pentru consumul de droguri în școli! FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
CSAT pentru consumul de droguri în școli! Klaus Iohannis: „Este un fenomen alarmant”
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, la începerea anului școlar, că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a urnătoarei şedinţe CSAT. Iohannis a participat, alături de ministrul Educaţiei - Ligia Deca şi de primarul sectorului 1 - Clotilde Armand, la festivitatea de deschidere a anului şcolar, la Şcoala gimnazială 162 din Capitală.
Un diamant de 2,95 carate, găsit de o fetiță într-un parc din SUA, în timpul unei excursii. Descoperire uimitoare
Un diamant de 2,95 carate, găsit de o fetiță într-un parc din SUA. Descoperire uimitoare
O fetiță de șapte ani a făcut o descopeire uimitoare în timp ce se afla într-o excursie într-un parc din SUA. Copila a dat peste un diamant maro, de mărimea unui bob de mazăre. Potrivit unui comunicat de presă al parcului care găzduiește singura mină de diamante din parc, activă în Statele Unite, acesta este "unul dintre cele mai frumoase diamante găsite în ultimii ani". Vestea bună este că fetița va putea păstra diamantul.
Primul clopoțel - Aproximativ 3 milioane de elevi încep astăzi școala. Ce "surprize" îi așteaptă - Structura noului an școlar
Primul clopoțel - Aproximativ 3 milioane de elevi încep astăzi școala. Ce "surprize" îi așteaptă - Structura noului an școlar
Aproximativ 2.700.000 de elevi şi preşcolari încep, astăzi, cursurile noului an şcolar, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Anul şcolar 2023-2024 începe la data de 11 septembrie 2023 și se încheie la data de 31 august 2024. Durata acestuia este de 36 de săptămâni de cursuri. Cât privește vacanțele, noul an școlar aduce cu sine 5 perioade de pauză mult-așteptată.
Sfanta Teodora din Alexandria; Sfantul Eufrosin bucatarul
SĂRBĂTOARE 11 septembrie: Mari sfinți pomeniți astăzi în calendarul ortodox. Zi cu importanță deosebită
Sfanta Teodora fiind casatorita si cazand in adulter, constientizand starea de pacat, a luat decizia de a se inchinovia la o manastire de calugari. Taindu-si parul si imbracand haine barbatesti s-a inchinoviat in manastirea Octodecatos, luandu-si numele de Teodor. A uimit obstea de monahi cu nevointele, cu postul si lacrimile de pocainta. O tanara de o moralitate indoielnica a acuzat, pe nedrept pe "Teodor" ca a lasat-o insarcinata. Monahul nu a incercat sa se dezvinovateasca primind sa plece din manastire. Sfanta a petrecut sapte ani intr-o padure pustie, crescand copilul acelei femei.
Accident 2 Mai: Tatăl fetei ucise, acuzații grave: Polițiștii care l-au protejat pe Vlad Pascu să plătească!
Accident 2 Mai: Tatăl fetei ucise, acuzații grave: Polițiștii care l-au protejat pe Vlad Pascu să plătească!
Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în 2 Mai, face acuzații grave: vrea să știe numele tuturor polițiștilor care l-au protejat pe Vlad Pascu. În plus, vrea să știe ce se întâmplă cu imaginile-cheie care ar fi surprins momentul măcelului și care au ajuns pe mâna polițiștilor. Spune despre fostul șef al IPJ Constanța, demis după tragedie, că, citez: zâmbea pe la televizor, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.