Articolele din categoria ACTUAL:

Trei foști premieri, martori în mega dosarul fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu - Zi crucială la Curtea Supremă!
Trei foști premieri, martori în mega dosarul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu - Zi crucială la Curtea Supremă
Zi crucială la Curtea Supremă! Trei foști premieri sunt martori în mega dosarul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu. Emil Boc, Călin Popescu Tăriceanu și Dacian Cioloș se află chiar acum în fața magistraților. Se judecă recursul formulat de procuroii DIICOT după ce Videanu a fost achitat pe fond, alături de omul de afaceri Ioan Niculae, în Dosarul Romgaz. Ei sunt acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat şi delapidare. Prejudiciul calculat de procurori se ridică la peste 60 de milioane de euro. 
Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Deschidere an școlar 2023-2024. Ciucă le-a transmis elevilor să stea departe de lucrurile care îi pot "abate de la drumul normal"
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a transmis, luni, elevilor, cu prilejul deschiderii noului an şcolar, să ţină cont de faptul că a învăţa este un obiectiv individual şi că prin învăţare vor reuşi să îşi formeze propria carieră profesională şi să decidă ce vor face în viitor. El le-a transmis, de asemenea, elevilor să stea departe de lucrurile care îi pot "abate de la drumul normal". 
Câți bani „trebuie să dai” pentru a deveni avocat - Ce e important de știut înainte de examenul de admitere în Barou
Câți bani „trebuie să dai” pentru a deveni avocat - Ce e important de știut înainte de examenul de admitere în Barou
În lumea avocaturii, mulți aspiranți se tem că pentru a deveni avocați trebuie să dispună de o avere sau să provină din familii cu unele conexiuni puternice în domeniu. Un tânăr avocat a explicat, înainte de examenul de admitere în barou, cum este sistemul de pătrundere în avocatura și a demitizat variantele în care ai nevoie de bani mulți pentru a reuși. 
Beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai a primit prima vizită în arest
Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai, a primit prima vizită în arest. Noi detalii din trecutul tenebros al șoferului ucigaș
Vlad Pascu a fost vizitat de mama sa în arest! Este prima vizita pe care Miruna Pascu o face de când fiul său a fost arestat pentru uciderea celor doi studenți. Între timp, autoritățile vor să îi prelungească arestul preventiv cu încă 30 de zile. Avocații tânărului drogat nu au contestat măsura, dar au timp și astăzi să atace. 
CSAT pentru consumul de droguri în școli! FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
CSAT pentru consumul de droguri în școli! Klaus Iohannis: „Este un fenomen alarmant”
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, la începerea anului școlar, că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a urnătoarei şedinţe CSAT. Iohannis a participat, alături de ministrul Educaţiei - Ligia Deca şi de primarul sectorului 1 - Clotilde Armand, la festivitatea de deschidere a anului şcolar, la Şcoala gimnazială 162 din Capitală.
Un diamant de 2,95 carate, găsit de o fetiță într-un parc din SUA, în timpul unei excursii. Descoperire uimitoare
Un diamant de 2,95 carate, găsit de o fetiță într-un parc din SUA. Descoperire uimitoare
O fetiță de șapte ani a făcut o descopeire uimitoare în timp ce se afla într-o excursie într-un parc din SUA. Copila a dat peste un diamant maro, de mărimea unui bob de mazăre. Potrivit unui comunicat de presă al parcului care găzduiește singura mină de diamante din parc, activă în Statele Unite, acesta este "unul dintre cele mai frumoase diamante găsite în ultimii ani". Vestea bună este că fetița va putea păstra diamantul.